Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


8/4/2015 | Εκδήλωση ενημέρωσης για τους Δικαιούχους των Νομών της περιφέρειας Ιονίων Νήσων για τα προγράμματα, «Ενίσχυση ΜΜΕ - ΠΕΠ» και «Γυναικεία Απασχόληση – ΕΠΕΑΑ» την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 στην Κέρκυρα

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων σας προσκαλεί στην εκδήλωση ενημέρωσης που διοργανώνει για τους Δικαιούχους των προγραμμάτων :«Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας»στο πλαίσιο του Ε.Π.Ε.Α.Α.


περισσότερα...

31/3/2015 | Ενημερωτική Εκδήλωση στις 3/4/2015, στην Τρίπολη, για τους Δικαιούχους του προγράμματος: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, διοργανώνει την Παρασκευή 03 Απριλίου 2015 και ώρα 6.30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου και Πανός 21, Τρίπολη), ημερίδα για τους δικαιούχους των προγραμμάτων "Ενίσχυση ΜμΕ".


περισσότερα...

23/3/2015 | Απολογισμός Ημερίδας στα Ιωάννινα για τους δικαιούχους του προγράμματος "Ενίσχυση ΜμΕ"

Μεγάλο το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε και αυξημένη η συμμετοχή του κοινού στην ημερίδα που διοργάνωσε η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, τη Δευτέρα 16/3/2015 και αφορούσε στην ενημέρωση για τις δράσεις στήριξης της επιχειρηματικότητας.

Βασικοί ομιλητές ήταν η Δ/ντρια της Δ.Ε.Π., κα Πετροπούλου, ο κος Αϊβαλής από τη Δ/νση Μεταποίησης, ο κος Σπηλιόπουλος από τη Δ/νση Εμπορίου - Υπηρεσιών και ο κος Σταυρόπουλος, συντονιστής του προγράμματος της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στον ΕΦΕΠΑΕ.

Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης, συζητήθηκαν θέματα ορθής υλοποίησης των έργων και ως βασική επιδίωξη όλων εκφράστηκε η επιθυμία να μη χαθεί ούτε ευρώ από τα χρήματα που προορίζονται για την ενίσχυση των μικρομεσαίων.


περισσότερα...

23/3/2015 | Απολογισμός Ενημερωτικών Συναντήσεων της ΑΕΔΕΠ με ενταγμένες επιχειρήσεις στο πρόγραμμα: "Ενίσχυση ΜμΕ"

Πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα 16 Φεβρουαρίου 2015 έως 20 Φεβρουαρίου 2015 ο κύκλος εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν στη Θεσσαλία από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Α.Ε.Δ.Ε.Π.) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, Εταίρο του Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. με  σκοπό την ενημέρωση των επενδυτών επί θεμάτων υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων των Προγραμμάτων «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας». 


περισσότερα...

20/3/2015 | Ενημερωτική Εκδήλωση στις 20/03/2015, στην Πάτρα για τους Δικαιούχους του προγράμματος: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για τους Δικαιούχους του προγράμματος: «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» στο πλαίσιο του Ε.Π.Ε.Α.Α.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παροχή χρήσιμων οδηγιών και διευκρινίσεων για την ορθή υλοποίηση των έργων των Δικαιούχων και την ομαλή και χωρίς απώλειες εκταμίευση της δημόσιας χρηματοδότησης (επιχορήγησης).


περισσότερα...

13/3/2015 | Ενημερωτική Εκδήλωση στις 16/03/2015, στα Ιωάννινα για τους Δικαιούχους του προγράμματος: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, διοργανώνει τη Δευτέρα 16/3/2015 στα Γιάννενα, ημερίδα για τους δικαιούχους του  προγράμματος  "Ενίσχυση ΜμΕ".

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 και ώρα 6.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων (Αραβαντινού 5Α, Ιωάννινα).

 


περισσότερα...

12/2/2015 | Ενημερωτικές Συναντήσεις που διοργανώνει η ΑΕΔΕΠ από τις 16-20/2/015 με ενταγμένες επιχειρήσεις του προγράμματος

H Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Α.Ε.Δ.Ε.Π.) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ διοργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις που απευθύνονται σε επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης» προκειμένου να παρέχουν οδηγίες, διευκρινίσεων και επίλυση αποριών, σχετικές με την υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων τους, με στόχο την επιτάχυνση και ομαλή,  χωρίς προβλήματα, ολοκλήρωση αυτών.


περισσότερα...

8/4/2014 | Ενημερωτική Εκδήλωση στις 15/4/2015, στην Κέρκυρα, για τους Δικαιούχους του προγράμματος: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων σας προσκαλεί στην εκδήλωση ενημέρωσης που διοργανώνει για τους Δικαιούχους των προγραμμάτων : «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας» στο πλαίσιο του Ε.Π.Ε.Α.Α.

 


περισσότερα...

5/3/2014 | Απολογισμός εκδήλωσης για τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στη Λαμία, Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2014 στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερωτική εκδήλωση για τους Δικαιούχους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που έχουν ενταχθεί ή είναι δυνητικά εντασσόμενοι στο πρόγραμμα«Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», με θέμα:

 


περισσότερα...

27/2/2014 | Απολογισμός εκδήλωσης για τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στην Έδεσσα, Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας

Το Επιμελητήριο Πέλλας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  και το ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ) –ΕΦΕΠΑΕ, με γεωγραφική ευθύνη τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 για τους Δικαιούχους που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».

 


περισσότερα...

25/2/2014 | Απολογισμός εκδήλωσης για τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στο Κιλκίς, Επιμελητήριο Κιλκίς

Για τους δικαιούχους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», πραγματοποιηθηκε στις 25/2/14 στην αίθουσα «Β. Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς, ενημερωτική εκδήλωση, με τη παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Α. Τζιτζικώστα, καθώς και του προέδρου του Επιμελητηρίου Π.  Τονικίδη.

 


περισσότερα...

24/2/2014 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στα Μουδανιά, Πνευματικό Κέντρο Μουδανιών

Ενημερωτική εκδήλωση διεξήχθηκε στις 24/2/2014 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μουδανιών, για τους Δικαιούχους της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών  στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Α. Τζιτζικώστα.

 


περισσότερα...

19/2/2014 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους Δικαιούχους του προγράμματος στην Κατερίνη, Επιμελητήριο Πιερίας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας στην Κατερίνη, η ενημερωτική εκδήλωση για τους Δικαιούχους του Νομού Πιερίας που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».


περισσότερα...

17/2/2014 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους Δικαιούχους του προγράμματος στις Σέρρες, Επιμελητήριο Σερρών

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, διεξήχθε την Δευτέρα 17/2/2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» (3ος όροφος Επιμελητηρίου Σερρών, Π. Κωστοπούλου 2, ΣΕΡΡΕΣ) ενημερωτική εκδήλωση για τους Δικαιούχους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών  στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».

 


περισσότερα...

13/2/2014 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στη Κστοριά,Επιμελητήριο Καστοριάς

Πραγματοποιήθηκε στις 13/2/2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καστοριάς, η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Καστοριάς, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για την ενημέρωση των Δικαιούχων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού,Εμπορίου-Υπηρεσιών. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και παροχή χρήσιμων οδηγιών στους Δικαιούχους για την ορθή υλοποίηση του έργου τους.

 


περισσότερα...

12/2/2014 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στη Φλώρινα,Επιμελητήριο Φλώρινας

Iδιαίτερα σημαντική ήταν η εκδήλωση ενημέρωσης των Δικαιούχων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 12/2/2014 στις 5.00μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Επιμελητηρίου Φλώρινας.

 


περισσότερα...

11/2/2014 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στα Γρεβενά, Επιμελητήριο Γρεβενών

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι Δικαιούχοι της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11/2/2014 στις 6.00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Γρεβενών στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείτα από την Ευρωπαϊκή Ένωση-Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπττυξης.

 


περισσότερα...

11/2/2014 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δικαιούχους του Προγράμματος στην Κοζάνη, Επιμελητήριο Κοζάνης

Με μεγάλη συμμετοχή των «Δικαιούχων» επιχειρήσεων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε, χθες, Δευτέρα 10/2/2014 ενημερωτική εκδήλωση στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης.

 


περισσότερα...

10/2/2014 | Απολογισμός Συνέντευξη Τύπου για τις ενημερωτικές εκδηλώσεις που αφορούν στους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10/2/2014 στη 1.00 το μεσημέρι, στην Αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» του 2ου ορόφου της Περιφέρειας στη ΖΕΠ, κοινή συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη  Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Δακή και των στελεχών της Περιφέρειας κ. Γεώργιου Σβώλη, Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Απασχόλησης, και κ. Ζήση Πιτσέλη, Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού,  με το Γενικό Διευθυντή της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ κ. Σπύρο Σκοτίδα και την Υπεύθυνη του τομέα επιχειρηματικότητας της ΑΝΚΟ κας Λιάνας Παπατέρπου, στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για τους Δικαιούχους του προγράμματος "Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013'' στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.


περισσότερα...

9/1/2014 | Απολογισμός εκδήλωσης για τους Δυνητικούς Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στην Ερμούπολη, Επιµελητήριο Κυκλάδων

Την Πέµπτη 9 Ιανουαρίου 2014 πραγµατοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράµµατος «Ενίσχυση ΜµΕ που δραστηριοποιούνται στους τοµείς Μεταποίησης, Τουρισµού, Εµπορίου & Υπηρεσιών» στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιµελητηρίου Κυκλάδων στην Ερµούπολη, η οποία αφορούσε στους δυνητικούς δικαιούχους του Προγράµµατος. 

 


περισσότερα...

8/1/2014 | Απολογισμός εκδήλωσης για τους Δυνητικούς Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στη Σάμο, Επιµελητήριο Σάµου

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 πραγµατοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράµµατος «Ενίσχυση ΜµΕ που δραστηριοποιούνται στους τοµείς Μεταποίησης, Τουρισµού, Εµπορίου & Υπηρεσιών» στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιµελητηρίου Σάµου στη Σάµο, η οποία αφορούσε στους δυνητικούς δικαιούχους του Προγράµµατος και στις δυνατότητες χρηµατοδότησής τους µέσω των υφισταµένων χρηµατοδοτικών εργαλείων. 


περισσότερα...

23/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στο Λασίθι, Επιμελητήριο Λασιθίου

Το Επιμελητήριο Λασιθίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Αναπτυξιακή Κρήτης εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα» – ΕΦΕΠΑΕ πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση  με θέμα: Ενημέρωση δικαιούχων και δυνητικών δικαιούχων για το πρόγραμμα: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου – υπηρεσιών» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».


περισσότερα...

22/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στο Επιμελητήριο Πέλλας, Έδεσσα

Ιδιαίτερα επιτυχής ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/12/2013 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Έδεσσας, για τους Δυνητικά Δικαιούχους στο πρόγραμμα ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013''. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Πέλλας, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ-εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ- και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


περισσότερα...

21/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στο Ξενοδοχείο PORTO PALACE, Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη συμμετοχή των Δυνητικά Δικαιούχων και των συμβούλων τους πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 16/12/2013 και την Τρίτη 17/12/2013 οι ενημερωτικές εκδηλώσεις αποκλειστικά για τους Δυνητικά Δικαιούχους στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013. που συνδιοργάνωσαν η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ) –ΕΦΕΠΑΕ, με γεωγραφική ευθύνη τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


περισσότερα...

20/12/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης για τους Δυνητικούς Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στη Αθήνα, Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητηρίο Αθηνών

Την Παρασκευή 20 ∆εκεµβρίου 2013 πραγµατοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράµµατος «Ενίσχυση ΜµΕ που δραστηριοποιούνται στους τοµείς Μεταποίησης, Τουρισµού, Εµπορίου & Υπηρεσιών» στην Αίθουσα «ΕΡΜΗΣ» του Εµπορικού & Βιοµηχανικού Επιµελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), η οποία αφορούσε στους δυνητικούς δικαιούχους του Προγράµµατος και στις δυνατότητες χρηµατοδότησής τους µέσω των υφισταµένων χρηµατοδοτικών εργαλείων. 

 


περισσότερα...

19/12/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης για τους Δυνητικούς Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στη Ρόδο, Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Την Πέµπτη 19 ∆εκεµβρίου 2013 πραγµατοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράµµατος «Ενίσχυση ΜµΕ που δραστηριοποιούνται στους τοµείς Μεταποίησης, Τουρισµού, Εµπορίου & Υπηρεσιών» στην Αίθουσα «Γεώργιος Καραγιάννης» του Επιµελητηρίου ∆ωδεκανήσου στη Ρόδο, η οποία αφορούσε στους δυνητικούς δικαιούχους του Προγράµµατος και στις δυνατότητες χρηµατοδότησής τους µέσω των υφισταµένων χρηµατοδοτικών εργαλείων. 


περισσότερα...

18/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στο Ρέθυμνο, Επιμελητήριο Ρεθύμνου

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Αναπτυξιακή Κρήτης, εταίρο του ενδιάμεσου φορέα διαχείρισης του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα» – ΕΦΕΠΑΕ, πραγματοποίησαν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Ενημέρωση δικαιούχων και δυνητικών δικαιούχων για το πρόγραμμα: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου – υπηρεσιών» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».

 

 


περισσότερα...

17/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στο Ηράκλειο, Επιμελητήριο Ηρακλείου

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Αναπτυξιακή Κρήτης εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα» – ΕΦΕΠΑΕ διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Ενημέρωση δικαιούχων και δυνητικών δικαιούχων για το πρόγραμμα: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου – υπηρεσιών» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».


περισσότερα...

17/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στην Ηγουμενίτσα

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του, και σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα, «Διευκρινίσεις σχετικά με την διαδικασία ένταξης και ενίσχυσης των δυνητικά εντασσόμενων έργων στο πλαίσιο του προγράμματος Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης - Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών» την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17:30, στην αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (Ισόγειο, Κυρά Βασιλικής 13).

 


περισσότερα...

17/12/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης για τους Δυνητικούς Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στη Χίο, Επιμελητήριο Χίου

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση ΜμΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών» στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Χίου στη Χίο, η οποία αφορούσε στους δυνητικούς δικαιούχους του Προγράμματος.

 


περισσότερα...

17/12/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης για τους Δυνητικούς Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στη Μυτιλήνη, Επιμελητήριο Λέσβου

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση ΜμΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών» στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου «Ιωάννης Παυλακέλλης» στη Μυτιλήνη, η οποία αφορούσε στους δυνητικούς δικαιούχους του Προγράμματος καθώς και στις δυνατότητες χρηματοδότησής τους μέσω των υφισταμένων χρηματοδοτικών εργαλείων.


περισσότερα...

17/12/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης για τους Δυνητικούς Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στη Μυτιλήνη, Επιμελητήριο Λέσβου

Την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση ΜμΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών» στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου «Ιωάννης Παυλακέλλης» στη Μυτιλήνη, η οποία αφορούσε στους δυνητικούς δικαιούχους του Προγράμματος καθώς και στις δυνατότητες χρηματοδότησής τους μέσω των υφισταμένων χρηματοδοτικών εργαλείων.


περισσότερα...

16/12/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης για τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013, στην Ερμούπολη, Επιμελητήριο Κυκλάδων

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση ΜμΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών» στην Αίθουσα Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη στα στελέχη και στους εκπροσώπους των Τραπεζών, οι οποίες διαθέτουν καταστήματα στο Νομό Κυκλάδων και αφορούσε στις δυνατότητες χρηματοδότησης των δυνητικών δικαιούχων του προγράμματος μέσω των υφισταμένων χρηματοδοτικών εργαλείων.


περισσότερα...

16/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στα Χανιά, Επιμελητήριο Χανίων

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου η ενημέρωση των δικαιούχων για το πρόγραμμα  «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013». Η ενημέρωση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα διαλέξεων 4ου ορόφου του ΕΒΕΧ. 


περισσότερα...

15/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στην Χαλκιδική, Πνευματικό Κέντρο Μουδανιών

Το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ, εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ) – ΕΦΕΠΑΕ, διοργάνωσε χθες Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο Μουδανιών ενημερωτική ημερίδα για τους ενταγμένους και τους δυνητικά δικαιούχους του προγράμματος  «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».


περισσότερα...

13/12/2013 | Φωτογραφικό Υλικό ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στον Βόλο, Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ιδιαίτερα επιτυχής ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 13/12/2013 στο Επιμελητήριο Μαγνησίας στο Βόλο για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013''.

 


περισσότερα...

13/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στην Τρίπολη, Επιμελητήριο Αρκαδίας

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, στις 6.30 το απόγευμα σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για τους δυνητικά δικαιούχους του προγράμματος, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά οι δυνητικά εντασσόμενες επιχειρήσεις στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης ΜΜΕ.

 


περισσότερα...

12/12/2013 | Φωτογραφικό Υλικό ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στη Λάρισα, Επιμελητήριο Λάρισας

Ιδιαίτερα επιτυχής ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 13/12/2013 στο Επιμελητήριο Λάρισας για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013''.


περισσότερα...

12/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στο Καρπενήσι, στο Ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17.00, στο Καρπενήσι, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΜΟΝΤΑΝΑ, ημερίδα για την ενημέρωση των ενταγμένων και δυνητικά δικαιούχων του προγράμματος:

«Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών», από την ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το ΕΒΕ Ευρυτανίας, παρουσία του Γενικού Διευθυντή, της ΑΝ.ΔΙΑ, κ. Αστρακά Στέλιου και του Προέδρου του ΕΒΕ Ευρυτανίας, κ. Τσάμπρα Χρήστου.


περισσότερα...

12/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στην Κατερίνη, Επιμελητήριο Πιερίας

Ενημερωτική εκδήλωση αποκλειστικά για τους Δυνητικά Δικαιούχους στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου 2013 στο Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ) –ΕΦΕΠΑΕ, με γεωγραφική ευθύνη τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

 

 


περισσότερα...

11/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στην Χαλκίδα, Επιμελητήριο Ευβοίας

Πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.00, στη Χαλκίδα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευβοίας, Βενιζέλου 12, Ημερίδα για την ενημέρωση των ενταγμένων και δυνητικά δικαιούχων του προγράμματος: «Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών», από την ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το και το ΕΒΕ Εύβοιας, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΝ.ΔΙΑ, κ. Ντάνου Γρηγορίου , του Α' Αντιπροέδρου του ΕΒΕ Ευβοίας, κ. Γεροντίτη Ιωάννη και του Προέδρου του Τμήματος Υπηρεσιών του ΕΒΕ, κ. Φρουδαράκη Ιωάννη.

 

 

 


περισσότερα...

10/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στην Αμφισσα, Δήμος Δελφών

Πραγματοποιήθηκε την  Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17.00, στην 'Αμφισσα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δελφών, Πλατεία Κεχαγιά, ημερίδα για την ενημέρωση των ενταγμένων και δυνητικά δικαιούχων του προγράμματος: «Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών», από την ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το ΕΒΕ Φωκίδας, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΝ.ΔΙΑ, κ. Ντάνου Γρηγορίου και του Προέδρου του ΕΒΕ Φωκίδας, κ. Γαζή Γεωργίου.


περισσότερα...

10/12/2013 | Φωτογραφικό Υλικό ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στα Τρίκαλα, Επιμελητήριο Τρικάλων

Ιδιαίτερα επιτυχής ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10/12/2013 στο Επιμελητήριο Τρικάλων  για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013''.


περισσότερα...

10/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στην Πάτρα, Επιμελητήριο Αχαΐας

Στα πλαίσια εκδηλώσεων ενημέρωσης για τους δυνητικά δικαιούχους επενδυτές του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, και ώρα  17:30 πραγματοποιήθηκε η προκείμενη εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58), στην Πάτρα.

 


περισσότερα...

9/12/2013 | Φωτογραφικό Υλικό ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στην Καρδίτσα, Επιμελητήριο Καρδίτσας

Ιδιαίτερα επιτυχής ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 09/12/2013 στο Επιμελητήριο Καρδίτσας για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013''.


περισσότερα...

9/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικών εκδηλώσεων για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στις Σέρρες, Βέροια και στο Κιλκίς

Ιδιαίτερα επωφελείς για τους Δυνητικά Δικαιούχους του προγράμματος ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013'' αποδείχθηκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσαν η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ για τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας) η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τα τοπικά Επιμελητήρια στο διάστημα 9-11/12/2013 στις Σέρρες, τη Βέροια και στο Κιλκίς.

 


περισσότερα...

9/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας, Λαμία

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στη Λαμία, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Ημερίδα για την ενημέρωση των ενταγμένων και δυνητικά δικαιούχων του προγράμματος: «Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών» από την ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΝ.ΔΙΑ, κ. Ντάνου Γρηγορίου.


περισσότερα...

4/12/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δικαιούχους του προγράμματος στο Επιμελητήριο Λευκάδας

Τη Τετάρτη 4/12/2013 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας ημερίδα του φορέα σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με θέμα «Διευκρινίσεις σχετικά με την διαδικασία ένταξης και ενίσχυσης των εντασσόμενων έργων στο πλαίσιο του προγράμματος Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου Υπηρεσιών».

 

 


περισσότερα...

30/4/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης της ΑΝΚΟ σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ

Αποτελεσματική και ουσιαστικού ενδιαφέροντος κρίθηκε από όλους τους συμμετέχοντες η ενημερωτική συνάντηση των Συμβούλων Επιχειρήσεων - Μελετητών που πραγματοποιήθηκε στην ΑΝΚΟ, την Τετάρτη 30 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, με στόχο την σωστή υποβολή επενδυτικών σχεδίων στο πρόγραμμα "Ενίσχυσης ΜΜΕ στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, χονδρικού εμπορίου και υπηρεσιών" του ΕΣΠΑ, του οποίου η ηλεκτρονική υποβολή των προτάσεων λήγει στις 10 Μαίου.


περισσότερα...

25/4/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στο ΕΒΕΘ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, σύμβουλοι και εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας, παρακολούθησαν την εκδήλωση- σεμινάριο που διοργάνωσε ο εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, την Τετάρτη 25 Απριλίου  στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».


περισσότερα...

23/4/2013 | Εξατομικευμένες ενημερωτικές συναντήσεις στελεχών της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ την Τρίτη 23/4/2013 στα γραφεία του Εμπορικού&Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Ιδιαίτερα εποικοδομητικές αποδείχθηκαν οι εξατομικευμένες ενημερωτικές συναντήσεις των στελεχών της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα’’(ΕΠΑΝΙΙ)- ΕΦΕΠΑΕ) με τις επιχειρήσεις και υποψήφιους επενδυτές μέλη του ΕΒΕΘ οι οποίες  διεξήχθηκαν την Τρίτη 23 Απριλίου 2013 στα γραφεία του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.


περισσότερα...

15/4/2013 | Εξατομικευμένες ενημερωτικές συναντήσεις στελεχών της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στο Επιμελητήριο Σερρών στις 15/4/13

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθηκαν τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Σερρών, οι εξατομικευμένες ενημερωτικές συναντήσεις των στελεχών της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα’’(ΕΠΑΝΙΙ)- ΕΦΕΠΑΕ) με τις επιχειρήσεις και υποψήφιους επενδυτές του Νομού Σερρών. 


περισσότερα...

10/4/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης στο Επιμελητήριο Πιερίας απο την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ

Ενημερωτική εκδήλωση με τους τουριστικούς φορείς σχετικά με το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 στην Κατερίνη από το Επιμελητήριο Πιερίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν αναλυτικά και διεξοδικά βασικά σημεία του προγράμματος και  δόθηκαν οδηγίες για την ορθή υποβολή της πρότασης, καθώς και απαντήσεις και διευκρινήσεις στα ερωτήματα των παρευρισκομένων.


περισσότερα...

10/4/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης στο ΤΕΕ/ΤΔΜ απο την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και την Περιφέρεια Δ.Μακεδονίας

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι μηχανικοί του Νομού Κοζάνης παρακολούθησαν την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος (ΤΕΕ/ΤΔΜ), την οποία συνδιοργάνωσε το ΤΕΕ/ΤΔΜ η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και η ΑΝΚΟ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


περισσότερα...

3/4/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης απο την Αναπτυξιακή Κρήτης (LIVE μετάδοση)

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε LIVE στην ιστοσελίδα CRETALIVE (www.cretalive.gr) την σημερινή εκδήλωση που διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή Κρήτης (εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ στην Περιφέρεια Κρήτης) στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στο Ηράκλειο Κρήτης στις 18:30 με θέμα «Παρουσίαση προγράμματος : Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».


περισσότερα...

3/4/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης Δήμου Βοϊου σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ , την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την ΑΝΚΟ την Τετάρτη 3/4/2013

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων   Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίηση, Τουρισμός, Εμπόριο, Υπηρεσίες στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Τσοτύλι, με στόχο την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής για τις δυνατότητες που υπάρχουν ώστε να χρηματοδοτηθούν για υπό σύσταση επιχειρήσεις ή για επιχειρήσεις που ήδη δραστηριοποιούνται.


περισσότερα...

3/4/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης απο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήναςσε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, την ΕΛΑΝΕΤ, το ΕΤΕΑΝ και την Περιφέρεια Αττικής.

Την 3 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας για το Πρόγραμμα: “Ενίσχυση Μ.Μ.Ε που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών”.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία) που είναι Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του ΕΦΕΠΑΕ, το ΕΤΕΑΝ και την Περιφέρεια Αττικής.


περισσότερα...

28/3/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Κιλκίς στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου

Το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και τον Δήμο Παιονίας διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα με θέμα το Πρόγραμμα  «Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τοµείς Μεταποίησης, Τουρισµού, Εµπορίου - Υπηρεσιών»  στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ την Πέμπτη 28.3.2012 στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου.


περισσότερα...

27/3/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης απο το Επιμελητήριο Χίου σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών» στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Μ. Βουρνούς»  της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.


περισσότερα...

26/3/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης στο Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και την ΕΛΑΝΕΤ

Την Τρίτη 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών», στο Επιμελητήριο Κυκλάδων στη Σύρο, σε απευθείας σύνδεση μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης, με τα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Aνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.


περισσότερα...

20/3/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης στο Δημαρχείο Γλυφάδας απο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας, την ΕΛΑΝΕΤ και την Περιφέρεια Αττικής

Την 20 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στο Δημαρχείο Γλυφάδας για το Πρόγραμμα: “Ενίσχυση Μ.Μ.Ε που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών”.   Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας, την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία) που είναι Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του ΕΦΕΠΑΕ, το ΕΤΕΑΝ και την Περιφέρεια Αττικής.


περισσότερα...

20/3/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης στην Καστοριά απο το Επιμελητήριο Καστοριάς με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επιχειρηματίες του Νομού Καστοριάς παρακολούθησαν την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Καστοριάς, την οποία συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Καστοριάς με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.


περισσότερα...

13/3/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην Σιθωνία

Ημερίδα ενημέρωσης για την αξιοποίηση του χρηματοδοτικού προγράμματος: «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης  – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013»  διοργάνωσε Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013  το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και τους Εμπορικούς Συλλόγους Σιθωνίας, στην αίθουσα “ΣΙΝΕΠΟΛΙΣ” του ξενοδοχείου ATHENA PALLAS VILLAGE στην Ακτή Ελιάς της Σιθωνίας.


περισσότερα...

13/3/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Σερρών στην Ηράκλεια

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα ενίσχυσης των ΜΜΕ στους τομείς της Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Σερρών, την Τετάρτη 13-3-2013, στη Δημοτική αίθουσα «ΡΟΜΕΟ» στην Ηράκλεια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Ηράκλειας και Περιφέρειας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΅΅Ανταγωνιστικότητα και ΕπιχειρηματικότηταΆΆ (ΕΠΑΝΙΙ)- ΕΦΕΠΑΕ- στο πλαίσιο του 2ου επιχειρηματικού εργαστηρίου του διασυνοριακού έργου EMPLOCOMP του Προγράμματος «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013» παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κου Ιωάννη Μωυσιάδη.


περισσότερα...

13/3/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Πέλλας στην Αριδαία

Μεγάλη η προσέλευση επιχειρηματιών στην ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Πέλλας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,  την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και την ΕΤΕΑΠ, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 7.00μ.μ. στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία για το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς  Μεταποίηση-Τουρισμός-Εμπόριο-Υπηρεσίες, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».


περισσότερα...

11/3/2013 | Απολογισμός Εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στα Ν.Μουδανιά

Με  συμμετοχή από επιχειρηματίες της περιοχής Μουδανιών του Νομού Χαλκιδικής στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Οργανισμού των Νέων Μουδανιών, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013  η εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, για την παρουσίαση του νέου προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».


περισσότερα...

9/3/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον  παρακολούθησαν τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου  Ελλάδος/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 9/3/2013 το πρωϊ στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε για το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίηση - Τουρισμός - Εμπόριο – Υπηρεσίες στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013»  με την υποστήριξη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ που είναι ο Φορέας Διαχείρισης του προγράμματος για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας μαζί με την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας και υπό την επίβλεψη της Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠΑΝ ΙΙ, ΕΥΔ-ΕΠΑΕ.


περισσότερα...

6/3/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης στο Αριστοτέλειο Γενικό Λύκειο Ιερισσού απο το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και την Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας σε συνεργασία με το ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013, η εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, για την παρουσίαση του νέου προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα του Αριστοτέλειου Γενικού Λυκείου Ιερισσού από επιχειρηματίες του Νομού Χαλκιδικής,


περισσότερα...

6/3/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Πέλλας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας, το ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και την ΕΤΑΕΠ

Πλήθος επιχειρηματιών ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Πέλλας και παραβρέθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 και ώρα 7.00μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά, εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Πέλλας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και την ΕΤΑΕΠ.


περισσότερα...

6/3/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το ΤΕΕ/ΤΚΜ την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 με θέμα: Δυνατότητες Χρηματοδότησης Μηχανικών και Τεχνικών Εταιρειών στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου –Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».


περισσότερα...

4/3/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ

Εκατοντάδες επαγγελματίες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και παρευρέθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών στο πλαίσιο ΕΣΠΑ 2007-2013», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Corona, της Διεθνούς Εκθέσεως, το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαρτίου που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και το Σύνδεσμο Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ.).


περισσότερα...

27/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Διοργανώθηκε εκδήλωση την Τετάρτη 27/2/2013 απο τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Θεσσσαλονίκης (ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ, ΑΤΕΙΘ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης ΜΜΕ.


περισσότερα...

27/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης Επιμελητηρίου Πέλλας στην Έδεσσα

Μέσα στην κατάμεστη από επιχειρηματίες αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην Έδεσσα πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 7.00μ.μ.  η εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Πέλλας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, για την παρουσίαση του νέου προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα.


περισσότερα...

25/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το ΚΕΠΑ –ΑΝΕΜ

Η «δίψα» του επιχειρηματικού κόσμου για αναπτυξιακά εργαλεία που θα δώσουν ανάσα ρευστότητας στις επιχειρήσεις και θα αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα στην αγορά αποτυπώθηκε στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το ΚΕΠΑ –ΑΝΕΜ, με στόχο την παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς μεταποίησης-τουρισμού- εμπορίου –υπηρεσιών» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013. Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματιών αλλά και των νέων που τώρα σχεδιάζουν τα πρώτα βήματα στο χώρο του  επιχειρείν ήταν εντυπωσιακή, καθώς το πρόγραμμα αυτό υπόσχεται «ζεστό» χρήμα για περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα. 


περισσότερα...

20/2/2013 | Απολογισμός εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 στα Γρεβενά και την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στη Δεσκάτη Γρεβενών

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις παρουσίασης του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 στα Γρεβενά και την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στη Δεσκάτη Γρεβενών και τις οποίες συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Γρεβενών με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.


περισσότερα...

20/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης Επιμελητηρίου Ημαθίας στην Βέροια

Mε μεγάλη προσέλευση κοινού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 7:00 μμ, στην Αίθουσα  Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας (Κεντρικής 3 – Βέροια , 1ος όροφος), ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου – Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».
Την εκδήλωση διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΅΅Ανταγωνιστικότητα και ΕπιχειρηματικότηταΆΆ(ΕΠΑΝΙΙ)- ΕΦΕΠΑΕ.


περισσότερα...

19/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης Επιμελητήριου Λευκάδας σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα που ξεπερνούσε τα εκατόν εβδομήντα άτομα, πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18.30, η παρουσίαση του Προγράμματος Ενίσχυση ΜΜΕ στους τομεις Μεταποίηση, Τουρισμός, Εμπόριο-Υπηρεσίες στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λευκάδας σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ.


περισσότερα...

18/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο

Σε μια εποχή που η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας της χώρας είναι πρωταρχικός στόχος όλων, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για άλλη μια φορά επιτελεί έναν από τους βασικούς του ρόλους, αυτόν της πιο έγκυρης, αλλά και έγκαιρης ενημέρωσης κάθε επιχειρηματία και κάθε εν δυνάμει επιχειρηματία που σχεδιάζει επενδύσεις και μπορεί να τύχει ενισχύσεων, από τα Προγράμματα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ)  ΕΣΠΑ 2007-2013.


περισσότερα...

14/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης Επιμελητήριου Πρέβεζας σε συνεργασία με την Διαχειριστική

Πρωτοφανής η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στις 14 Φεβρουαρίου 2013 το Επιμελητήριο Πρέβεζας για την παρουσίαση του Προγράμματος  «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Υπηρεσιών».
Κεντρικοί ομιλητές της Ημερίδας ήταν οι υπεύθυνοι του Προγράμματος για την Διαχειριστική (εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ) κος. Βασίλειος Αϊβαλής και κα. Αθανασία Τσακαλογιάννη.


περισσότερα...

13/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης Επιμελητηρίου Σάμου στην Ικαρία για την παρουσίαση προγράμματος "Ενίσχυσης ΜΜΕ στους τομείς Μεταποίηση, Τουρισμός,Εμπόριο-Υπηρεσίες"

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική συμμετοχή επιχειρηματιών και άλλων ενδιαφερομένων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παλαιού Δημαρχείου στον Αγ. Κήρυκο Ικαρίας, η ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 - 2013.  Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Σάμου σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία  (ΕΛΑΝΕΤ) και την Περιφέρεια Β. Αιγαίου.


περισσότερα...

13/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Πλήθος επιχειρηματιών βιοτεχνών παρακολούθησε  την εκδήλωση που συνδιοργάνωσε την Tετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, για την παρουσίαση του νέου προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».


περισσότερα...

13/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης Επιμελητηρίου Λασιθίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Αναπτυξιακή Κρήτης για το Πρόγραμμα ¨Ενίσχυση ΜΜΕ"

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Λασιθίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Αναπτυξιακή Κρήτης εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα» – ΕΦΕΠΑΕ, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου – υπηρεσιών» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο περιφερειακός σύμβουλος Ιωάννης Γουλιδάκης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θωμάς Χαριτάκης και ο Δ/ντής Αναπτυξιακής Κρήτης ΑΕ Αριστείδης Φραγκάκης. Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμα, από την Αναπτυξιακή Κρήτης ΑΕ ο υπεύθυνος τομέα μεταποίησης Γιώργος Τερζάκης και η υπεύθυνη εμπορίου/υπηρεσίες κ. Μαρία Γρυπάρη και από το Επιμελητήριο Λασιθίου η Δ/ντρια Ειρήνη Γκερεδάκη και το προσωπικό.

 


περισσότερα...

12/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης Επιμελητηρίου Πιερίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ενημερωτική ημερίδα που συνδιοργάνωσε  το Επιμελητήριο Πιερίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2013 με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου-υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013». Η συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει περισσότερους από 250 επιχειρηματίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και  έσπευσαν να ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, προκειμένου να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματά του.


περισσότερα...

11/2/2013 | Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για το Πρόγραμμα: "Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Υπηρεσιών του ΕΣΠΑ 2007-2013" στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς

Με ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕΠ, η εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών» που συνδιοργάνωσαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων και Διανομέων Πειραιώς, σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΕΛΑΝΕΤ) και την Περιφέρεια Αττικής.

 

 


περισσότερα...

7/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης στο Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την ΑΕΔΕΠ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση Τρικαλινών επιχειρηματιών στην ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 7/2/13 στο Επιμελητήριο Τρικάλων.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το  Επιμελητήριο Τρικάλων, η  Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών  Προγραμμάτων (Α.Ε.∆.Ε.Π.) Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος και o Σύνδεσµος Βιοµηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
 


περισσότερα...

6/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης Επιμελητηρίου Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Αναπτυξιακή Κρήτης για το Πρόγραμμα "Ενίσχυση ΜΜΕ"

Το τεράστιο ενδιαφέρον  της επιχειρηματικής κοινότητας  του Ηρακλείου για τόνωση της αγοράς με δράσεις που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας, επιβεβαιώνει η μεγάλη συμμετοχή  στην εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου – υπηρεσιών» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιήθηκε στις 6/2/13 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.


περισσότερα...

6/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης Επιμελητηρίου Κυκλάδων για την παρουσίαση προγράμματος "Ενίσχυσης ΜΜΕ στους τομείς Μεταποίηση, Τουρισμός,Εμπόριο-Υπηρεσίες"

Με μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών και άλλων ενδιαφερομένων,
πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο, η ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 - 2013 - ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου, σε απευθείας σύνδεση μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης, με τα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Aνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.


περισσότερα...

4/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας σε συνεργασία με την Διαχειριστική

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του και σε συνεργασία με την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ, εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ, πραγματοποίησε ημερίδα την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00, στην κατάμεστη αίθουσα του  Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, για την παρουσίαση του Προγράμματος  «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Υπηρεσιών»


περισσότερα...

4/2/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης της ΚΕΠΑ- ΑΝΕΜ στα Κοίλα Κοζάνης

Τη Δευτέρα 4/2/2013, πραγματοποιήθηκε στα Κοίλα Κοζάνης, εκδήλωση για το πρόγραμμα  "Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης -Τουρισμού-Εμπορίου & Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013" που συνδιοργανώθηκε απο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ την ΑΝΚΟ - Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας, το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης και τη Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας, στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης.


περισσότερα...

30/1/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης Επιμελητήριου Αχαΐας σε συνεργασία με την Διαχειριστική

Με εξαιρετικά υψηλή προσέλευση ενδιαφερομένων επιχειρηματιών, υποψήφιων επενδυτών καθώς και συμβούλων επιχειρήσεων έγινε στις 30/1/13, η παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Υπηρεσιών» που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
Το πρόγραμμα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τους επιχειρηματίες ή τους υποψηφίους επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις θεματικές ενότητες Μεταποίησης, Τουρισμού, Χονδρικού Εμπορίου και Υπηρεσιών.


περισσότερα...

28/1/2013 | Απολογισμός εκδήλωσης Επιμελητηρίου Σερρών

Την Δευτέρα 28/1/13 στις 19:00, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Σερρών, η εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση προγράμματος: Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου– υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».


περισσότερα...