Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης απο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήναςσε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, την ΕΛΑΝΕΤ, το ΕΤΕΑΝ και την Περιφέρεια Αττικής. [3/4/2013]


Την 3 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας για το Πρόγραμμα: “Ενίσχυση Μ.Μ.Ε που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών”.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία) που είναι Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του ΕΦΕΠΑΕ, το ΕΤΕΑΝ και την Περιφέρεια Αττικής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΡΟΜ κ. Βασίλης Δημητρίου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αγ. Βαρβάρας κα Σοφία Σαββίδου, ο Πρόεδρος Εμπόρων της περιοχής κ. Σαμπάνης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων κ. Μιχάλης Γιάγκας, οι οποίοι απηύθυναν σχετικό χαιρετισμό.

Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε η κα Μάριον Παράσχη, στέλεχος της ΕΛΑΝΕΤ. Η κα Παράσχη ανέπτυξε πολλές πτυχές του προγράμματος και στάθηκε περισσότερο στα κριτήρια επιλογής, στη χρηματοδότηση και στα ωφελήματα που θα έχουν από το πρόγραμμα οι μικρές επιχειρήσεις.

Στην εκδήλωση, την οποία παρακολούθησε μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων της περιοχής που ενδιαφέρονται να υποβάλουν επενδυτικό σχέδιο, δόθηκαν διευκρινίσεις στα ερωτήματα που ακολούθησαν την παρουσίαση και έγινε συζήτηση για την αναπτυξιακή προοπτική των επιχειρήσεων με την υποστήριξη του ΕΣΠΑ.
Το συντονισμό του προγράμματος είχε ο Σύρος Κοσκοβόλης.


Επιστροφή