Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης Επιμελητήριου Πρέβεζας σε συνεργασία με την Διαχειριστική [14/2/2013]


Πρωτοφανής η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στις 14 Φεβρουαρίου 2013 το Επιμελητήριο Πρέβεζας για την παρουσίαση του Προγράμματος  «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Υπηρεσιών».
Κεντρικοί ομιλητές της Ημερίδας ήταν οι υπεύθυνοι του Προγράμματος για την Διαχειριστική (εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ) κος. Βασίλειος Αϊβαλής και κα. Αθανασία Τσακαλογιάννη.


Τους ομιλητές πλαισίωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Ιωάννης Γιαμάς, η Αντιπρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών κα. Αγγελικη Κωνσταντινίδη, η Eκπρόσωπος της Περιφέρειας κα. Πηνελόπη Γιαννούση και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.


Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Διευθυντής του ΟΑΕΔ κος Δημήτριος Κώτσης με τους συνεργάτες του, δημοσιογράφοι, πλήθος επιχειρηματιών και οικονομικών συμβούλων.  Στο τέλος της παρουσίασης ακολούθησε εκτενής συζήτηση των παρευρισκομένων, όπου δόθηκαν όλες οι απαραίτητες διευκρινήσεις
Στην ίδια ημερίδα παρουσιάστηκε επίσης και το Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξης της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας»


Επιστροφή