Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στη Φλώρινα,Επιμελητήριο Φλώρινας [12/2/2014]


Iδιαίτερα σημαντική ήταν η εκδήλωση ενημέρωσης των Δικαιούχων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 12/2/2014 στις 5.00μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Επιμελητηρίου Φλώρινας.

Βασικός ομιλητής ήταν ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ Σπυρίδων Σκοτίδας, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά και με συγκεκριμένα παραδείγματα όλα τα απαραίτητα ζητήματα που πρέπει να γνωρίζουν οι Δικαιούχοι προκειμένου να υλοποιήσουν το έργο τους σωστά και έγκαιρα προκειμένου να λάβουν την αναλογούσα επιχορήγηση. Επίσης ο κ. Σκοτίδας ενημέρωσε τους Δικαιούχους για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν για τη βελτίωση της ρευστότητάς τους προκειμένου να καλύψουν την ιδία συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Μετά το τέλος της εισήγησής του ο . Σ. Σκοτίδας απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων επενδυτών.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης που έλαβε πρώτος το λόγο αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων του Νομού προκειμένου να λάβουν έγκαιρα την επιχορήγηση στο πλαίσιο του προγράμματος, προτρέποντας τους να ακολουθούσουν πιστά τις οδηγίες της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και τις υποχρεώσεις τους στο πλαίσιο του προγράμματος.

Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,  κ. Ζήσης Πιτσέλης, Διευθυντής Προγραμματισμού αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και στην ανάγκη  ορθής υλοποίησης των έργων.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν εκπρόσωποι των Τραπεζικών Ιδρυμάτων του Νομού Φλώρινας.


Επιστροφή