Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στα Μουδανιά, Πνευματικό Κέντρο Μουδανιών [24/2/2014]


Ενημερωτική εκδήλωση διεξήχθηκε στις 24/2/2014 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μουδανιών, για τους Δικαιούχους της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών  στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Α. Τζιτζικώστα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ με γεωγραφική ευθύνης της Περιφέρειας της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Κύριος εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Σπύρος Σκοτίδας,  ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν και τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξουν οι Δικαιούχοι του προγράμματος για την ορθή υλοποίηση του έργου τους και την ομαλή εκταμίευση της επιχορήγησης.

Ο κ. Σκοτίδας τόνισε χαρακτηριστικά «Είμαστε εδώ για να σας παροτρύνουμε να μην κάνετε λάθη.» Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τα  χρηματοοικονομικά εργαλεία του ΕΣΠΑ 2007-2013 που μπορούν να αξιοποιήσουν οι Δικαιούχοι για τη λήψη δανείου, αλλά και την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής τους. Ύστερα από την αναλυτική παρουσίαση του κ. Σ. Σκοτίδα ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παριστάμενους Δικαιούχους και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις προς αυτούς.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κος Γκιλής επεσήμανε ότι οι 233 επιχειρηματίες της Χαλκιδικής που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα και οι 181 που είναι οι δυνητικά δικαιούχοι του προγράμματος, θα απορροφήσουν περίπου 32,5 εκατομμύρια ευρώ δημόσιας δαπάνης.


Επιστροφή