Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης για τους Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στο Κιλκίς, Επιμελητήριο Κιλκίς [25/2/2014]


Για τους δικαιούχους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», πραγματοποιηθηκε στις 25/2/14 στην αίθουσα «Β. Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς, ενημερωτική εκδήλωση, με τη παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Α. Τζιτζικώστα, καθώς και του προέδρου του Επιμελητηρίου Π.  Τονικίδη.

 Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Επιχειρηματικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) – Αναπτυξιακή Ένωση Μακεδονίας (ΑΝΕΜ). Την εισαγωγική τοποθέτηση στην εκδήλωση έκανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παύλος Τονικίδης, τονίζοντας ιδιαίτερα την ευεργετική επίδραση που θα έχει στην Αγορά η διοχέτευση 10 περίπου εκατ. ευρώ μέσω του προγράμματος. Υπογράμμισε επίσης τη δυνατότητα που δίνεται στις επιχειρήσεις να εκσυγχρονιστούν, να αναπτυχθούν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση.

Κύριος εισηγητής της εκδήλωσης ήταν το στέλεχος του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, Θεόδωρος Ευαγγελινός, ο οποίος αναφέρθηκε στις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι του προγράμματος για την ορθή υλοποίηση του έργου τους και την ομαλή εκταμίευση της επιχορήγησης. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του ΕΣΠΑ 2007-2013 που μπορούν να αξιοποιήσουν οι δικαιούχοι για τη λήψη δανείου, αλλά και την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής τους. 

Επιπλέον  διευκρινίσεις έδωσε εκ μέρους του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, το στέλεχός του κα Μήτση Αμαρυλλίς, ενώ παρόντα στην εκδήλωση ήταν επίσης τα στελέχη του Φορέα, 'Αρης Ηρακλείου και Απόστολος Παπανικολάου.

Συνολικά, οι δικαιούχοι του προγράμματος στο νομό Κιλκίς είναι 58 επιχειρήσεις, με συνολικό προϋπολογισμό έργων περίπου 10 εκατ. ευρώ.


Επιστροφή