Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός ενημερωτικών εκδηλώσεων για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στις Σέρρες, Βέροια και στο Κιλκίς [9/12/2013]


Ιδιαίτερα επωφελείς για τους Δυνητικά Δικαιούχους του προγράμματος ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013'' αποδείχθηκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσαν η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ για τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας) η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τα τοπικά Επιμελητήρια στο διάστημα 9-11/12/2013 στις Σέρρες, τη Βέροια και στο Κιλκίς.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από τις Σέρρες τη Δευτέρα 9/12/2013, συνεχίστηκαν την Τρίτη 10/12/2013 στη Βέροια ενώ την Τετάρτη 11/12/2013  η εκδήλωση ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς.

Οι Δυνητικά Δικαιούχοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς από τα αρμόδια στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, τα οποία τους παρείχαν χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές για τις υποχρεώσεις τους, καθώς και τις προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούν προκειμένου να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως τις 28/2/2014,  για να ενταχθούν ως κανονικοί Δικαιούχοι στο πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος των εισηγήσεων της κάθε εκδήλωσης, υπήρξε ουσιαστικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων  και των στελεχών της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, τα οποία έδωσαν τις απαραίτητες διευκρινήσεις και απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Στις εκδηλώσεις έδωσε το παρών και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο οποίος στις ομιλίες του αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει απολύτως διασφαλισμένα τα σχετικά κονδύλια και προέτρεψε τους Δυνητικά Δικαιούχους να αξιοποιήσουν στο έπακρο και επ' ωφελεία τους τα σχετικά κονδύλια του προγράμματος, τηρώντας ταυτόχρονα τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτού για την οριστική τους ένταξη.

Από τη μεριά τους όλοι οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων στους χαιρετισμούς τους, τόνισαν την ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μελών τους, επισημαίνοντας και αυτοί με τη σειρά τους στους Δυνητικά Δικαιούχους να πράξουν το καλύτερο δυνατό προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν και εκπρόσωποι Τραπεζικών Ιδρυμάτων οι οποίοι παρουσίασαν τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι Δυνητικά Δικαιούχοι για την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής τους και τα οποία συγχρηματοδοτούνται απο την Ε.Ε. και το ΕΣΠΑ 2007-2013, ενώ στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις Σέρρες και στη Βέροια παρευρέθηκε ο Γ.Δ. της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Σπύρος Σκοτίδας.

 


Επιστροφή