Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Σερρών στην Ηράκλεια [13/3/2013]


Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα ενίσχυσης των ΜΜΕ στους τομείς της Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Σερρών, την Τετάρτη 13-3-2013, στη Δημοτική αίθουσα «ΡΟΜΕΟ» στην Ηράκλεια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Ηράκλειας και Περιφέρειας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΅΅Ανταγωνιστικότητα και ΕπιχειρηματικότηταΆΆ(ΕΠΑΝΙΙ)- ΕΦΕΠΑΕ- στο πλαίσιο του 2ου επιχειρηματικού εργαστηρίου του διασυνοριακού έργου EMPLOCOMP του Προγράμματος «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013» παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κου Ιωάννη Μωυσιάδη.
Ύστερα από τα καλωσόρισμα του Προέδρου της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Ηράκλειας κου Γιώργου Σιάρκου, την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρ. Μέγκλας ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους του έργου EMPLOCOMP που είναι η ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον, επαγγελματικών δεξιοτήτων στο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να δημιουργηθούν  ευκαιρίες για μικρές επιχειρήσεις και ταυτόχρονα να συμβάλει στην ενίσχυση τόσο των διασυνοριακών επιχειρήσεων όσο και στην ανταγωνιστικότητα της διασυνοριακής οικονομίας.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γ.Δ. της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Σπύρος Σκοτίδας ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα ενίσχυσης των ΜΜΕ στους τομείς της Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών, ενώ μετά το τέλος της ομιλίας του, δέχτηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους επαγγελματίες και υποψήφιους επενδυτές της Ηράκλειας και της γύρω Περιφέρειας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  Αντιδημάρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηράκλειας κος Πατσάκας Ιωάννης, καθώς και εκπρόσωπος του Δημοτικού Διαμερίσματος Σκοτούσας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από την ιστοσελίδα του ΕΒΕΣ www.eves.gr όπου είναι διαθέσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο.
Επισημαίνεται ότι για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Πληροφόρησης Επενδυτών του Επιμελητηρίου Σερρών τηλ. 23210-99732.


Επιστροφή