Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Κιλκίς στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου [28/3/2013]


Το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και τον Δήμο Παιονίας διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα με θέμα το Πρόγραμμα  «Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τοµείς Μεταποίησης, Τουρισµού, Εµπορίου - Υπηρεσιών»  στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ την Πέμπτη 28.3.2012 στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου.
Στην ημερίδα χαιρετισμό απεύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, κ. Χρήστος Γκουντενούδης, Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Θ. Λαπόρδας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης οι οποίοι αφού αναφέρθηκαν στα προβλήματα των επιχειρήσεων λόγω της οικονομικής κρίσης , τόνισαν τη σημασία του προγράμματος για την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας και την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων.
Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε ο Αναπληρωτής υπεύθυνος έργου του ενδιάμεσου φορέα διαχείρισης ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ. Το συντονισμό της διαδικασίας έκανε η κα Μαρία Καλογερίδου επιχειρηματική σύμβουλος της ΕΤΕΑΚ – ΑΜΚΕ του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
Την εκδήλωση παρακολούθησε μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων της περιοχής που ενδιαφέρονται να υποβάλουν επενδυτικό σχέδιο. Δόθηκαν διευκρινήσεις στα ερωτήματα που ακολούθησαν την παρουσίαση και έγινε συζήτηση για την αναπτυξιακή προοπτική των επιχειρήσεων με την υποστήριξη του ΕΣΠΑ.

 


Επιστροφή