Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης στο Επιμελητήριο Πιερίας απο την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ [10/4/2013]


Ενημερωτική εκδήλωση με τους τουριστικούς φορείς σχετικά με το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 στην Κατερίνη από το Επιμελητήριο Πιερίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν αναλυτικά και διεξοδικά βασικά σημεία του προγράμματος και  δόθηκαν οδηγίες για την ορθή υποβολή της πρότασης, καθώς και απαντήσεις και διευκρινήσεις στα ερωτήματα των παρευρισκομένων.

Η παρουσίαση του προγράμματος που αφορούσε συγκεκριμένα τον τουρισμό, και η οποία είχε το χαρακτήρα της εξειδίκευσης, έγινε από τα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ.κ. Γαλάτεια Κεσσανίδου και Μαρία Μπούκη, παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, μελών του Δ.Σ. και του ειδικού συμβούλου κ. Νικόλαου Χουσουρίδη. Την εκδήλωσης παρακολούθησαν εκπρόσωποι των τουριστικών φορέων όπως μεταξύ των άλλων ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηλίας Ηλιάδης, ο πρόεδρος της Πιερικής Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων κ. Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Ιωάννης Χαρίσης, Γεώργιος Σαμαράς και Γρηγόρης Γρέκας, καθώς και ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων και σύμβουλοι επιχειρήσεων.


Επιστροφή