Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης Επιμελητηρίου Λασιθίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Αναπτυξιακή Κρήτης για το Πρόγραμμα ¨Ενίσχυση ΜΜΕ" [13/2/2013]


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Λασιθίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Αναπτυξιακή Κρήτης εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα» – ΕΦΕΠΑΕ, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου – υπηρεσιών» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο περιφερειακός σύμβουλος Ιωάννης Γουλιδάκης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θωμάς Χαριτάκης και ο Δ/ντής Αναπτυξιακής Κρήτης ΑΕ Αριστείδης Φραγκάκης. Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμα, από την Αναπτυξιακή Κρήτης ΑΕ ο υπεύθυνος τομέα μεταποίησης Γιώργος Τερζάκης και η υπεύθυνη εμπορίου/υπηρεσίες κ. Μαρία Γρυπάρη και από το Επιμελητήριο Λασιθίου η Δ/ντρια Ειρήνη Γκερεδάκη και το προσωπικό.

Η αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Λασιθίου ήταν κατάμεστη από πλήθος επιχειρηματιών. Τα στελέχη της Αναπτυξιακής Κρήτης ΑΕ παρουσίασαν το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναπτύσσοντας τα κεντρικά του σημεία και στη συνέχεια δέχθηκαν ερωτήσεις από το κοινό τις οποίες και απάντησαν διευκρινίζοντας και επεξηγώντας όλα τα θέματα που τέθησαν.

 


Επιστροφή