Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης στην Καστοριά απο το Επιμελητήριο Καστοριάς με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ. [20/3/2013]


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επιχειρηματίες του Νομού Καστοριά παρακολούθησαν την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Καστοριάς, την οποία συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Καστοριάς με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.


Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Καραταγλίδης Χαράλαμπος  που προλόγισε την εκδήλωση τόνισε τη σημασία του προγράμματος για την ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Νομού Καστοριάς.
Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Απασχόλησης κ. Γεώργιος Σβώλης στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην γενικότερο πλαίσιο ενίσχυσης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μέσω του ΕΣΠΑ, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης των ΜΜΕ αναφέροντας επίσης το  σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην αξιολόγηση και διαχείριση του προγράμματος.


Ακολούθως,  το στέλεχος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κα. Γαλάτεια Κεσσανίδου  συνεπικουρούμενη από το επίσης στέλεχος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Δημήτρη Γιαλόγλου παρουσίασε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του προγράμματος, καθώς και  τις σημαντικές διευκολύνσεις που παρέχει το πρόγραμμα για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων και τη συμμετοχή τους σε αυτό.
Μετά την παρουσίαση οι κ.κ  Γ. Κεσσανίδου και Δ. Γιαλόγλου απάντησαν στα ερωτήματα των παρευρισκομένων επιχειρηματιών.


Επιστροφή