Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στο Επιμελητήριο Πέλλας, Έδεσσα [22/12/2013]


Ιδιαίτερα επιτυχής ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/12/2013 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Έδεσσας, για τους Δυνητικά Δικαιούχους στο πρόγραμμα ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013''. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Πέλλας, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ-εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ- και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιορδάνης Τσώτσος στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στο έργο που γίνεται στο Επιμελητήριο Πέλλας για την ενημέρωση των μελών του για τα προγράμματα χρηματοδότησης, επισημαίνοντας ότι το αποτέλεσμα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα , ήταν ο Νομός Πέλλας να εντάξει σε αυτό 117 προτάσεις με συνολικά επιχορηγούμενο προϋπολογισμό 18.864.000 ευρώ και συνολικής δημόσιας επιχορήγησης 9.400.000,00 ευρώ.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιορδάνης Τσώτσος: "θα συνεχιστούν οι προσπάθειες ενημέρωσης και στήριξης των επιχειρήσεων για ένταξη στα χρηματοδοτικά προγράμματα αφού μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε υπάρχουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και θα πρέπει οι επιχειρήσεις μέλη μας να τις αξιοποιήσουν ώστε να βρούν διεξόδους βελτίωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους για να είναι ανταγωνιστικότερες στην αγορά''.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος τόνισε ότι: "Η εντατική προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια στην Κεντρική Μακεδονία αποδίδει καρπούς. Με συντονισμένες ενέργειες και μεθοδική δουλειά, επιτύχαμε να διασφαλίσουμε από το Υπουργείο Ανάπτυξης την υπερδέσμευση κονδυλίων, ώστε πέρα από τα 1.273 εγκεκριμένα επενδυτικά σχέδια, άλλες 1.117 επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μας να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής τους στο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων υπό προϋποθέσεις".

Στο τέλος της εισήγησής  του ο κ. Ν. Στράβας απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας  κος Θεόδωρος Θεοδωρίδης , μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πέλλας, Τραπεζικά στελέχη, Σύμβουλοι επιχειρήσεων και επιχειρηματίες δυνητικά δικαιούχοι του προγράμματος.


Επιστροφή