Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός Ενημερωτικών Συναντήσεων της ΑΕΔΕΠ με ενταγμένες επιχειρήσεις στο πρόγραμμα: "Ενίσχυση ΜμΕ" [23/3/2015]


Πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα 16 Φεβρουαρίου 2015 έως 20 Φεβρουαρίου 2015 ο κύκλος εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν στη Θεσσαλία από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Α.Ε.Δ.Ε.Π.) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, Εταίρο του Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. με  σκοπό την ενημέρωση των επενδυτών επί θεμάτων υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων των Προγραμμάτων «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας». 

Την παρουσίαση των θεμάτων και την ενημέρωση των επενδυτών ανέλαβαν για λογαριασμό της ΑΕΔΕΠ, ο Γενικός Διευθυντής κ. Απόστολος Παπαδούλης και τα στελέχη της Εταιρείας, κ. Παναγιώτης Βενετσάνος, Διευθυντής Οικονομικής Παρακολούθησης Έργου, κ. Ευάγγελος Κατσαούνης, Υπεύθυνος του Προγράμματος «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ»,  κ. Κατερίνα Παπαθανασίου και κ. Κωνσταντίνα Σπανού, Υπεύθυνες για το Πρόγραμμα  Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών».

Οι συναντήσεις συγκέντρωσαν το μεγάλο ενδιαφέρον των επενδυτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από «πρώτο» χέρι για την πορεία και τα αποτελέσματα μέχρι σήμερα των δύο Προγραμμάτων στη Θεσσαλία, αλλά και να θέσουν και να λάβουν χρήσιμες απαντήσεις σε ερωτήματα, προβληματισμούς και προτάσεις για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των έργων τους.  


Επιστροφή