Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στην Χαλκίδα, Επιμελητήριο Ευβοίας [11/12/2013]


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.00, στη Χαλκίδα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευβοίας, Βενιζέλου 12, Ημερίδα για την ενημέρωση των ενταγμένων και δυνητικά δικαιούχων του προγράμματος: «Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών», από την ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το και το ΕΒΕ Εύβοιας, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΝ.ΔΙΑ, κ. Ντάνου Γρηγορίου , του Α' Αντιπροέδρου του ΕΒΕ Ευβοίας, κ. Γεροντίτη Ιωάννη και του Προέδρου του Τμήματος Υπηρεσιών του ΕΒΕ, κ. Φρουδαράκη Ιωάννη.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η παροχή διευκρινίσεων στους δυνητικά εντασσόμενους ώστε να επιτύχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα αλλά και παροχή οδηγιών στους αρχικά ενταγμένους για τον ορθό τρόπο υλοποίησης της επένδυσης τους.

Την ημερίδα προλόγισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.ΔΙΑ, κ. Ντάνος Γρηγόριος και στη συνέχεια έγινε αναλυτική παρουσίαση από το Γενικό Διευθυντή, κ. Αστρακά Στέλιο την Υπεύθυνη του Προγράμματος, κα Λυτάκη Μαριλένα και το  Μέλος της ομάδας έργου  του Προγράμματος κα Σαρρή Παρασκευή. Την ημερίδα παρακολούθησαν 95 ενδιαφερόμενοι.


Επιστροφή