Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στο ΕΒΕΘ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας [25/4/2013]


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, σύμβουλοι και εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας, παρακολούθησαν την εκδήλωση- σεμινάριο που διοργάνωσε ο εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, την Τετάρτη 25 Απριλίου  στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».

Στην εκδήλωση τα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Αθανάσιος Κακούδης (Αναπληρωτής Υπεύθυνος Έργου) και Νικόλαος Στράβας (Υπεύθυνος του Προγράμματος) συνεπικουρούμενοι από το Γενικό Διευθυντή της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Σπύρο Σκοτίδα ανέλυσαν τα σημεία προσοχής για την ορθή συμπλήρωση και υποβολή του επενδυτικού σχεδίου που θα κατατεθεί στο παρόν πρόγραμμα, παραθέτοντας χρήσιμα παραδείγματα και οδηγίες.


Μετά το πέρας των εισηγήσεων οι κ.κ. Κακούδης, Στράβας και Σκοτίδας απαντήσαν σε πλήθος ερωτήσεων που έθεσαν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση.


Επιστροφή