Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας σε συνεργασία με την Διαχειριστική [4/2/2013]


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του και σε συνεργασία με την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ, εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ, πραγματοποίησε ημερίδα την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00, στην κατάμεστη αίθουσα του  Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, για την παρουσίαση του Προγράμματος  «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Υπηρεσιών»

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Κος Πάσχος Αλέξανδρος, και τα στελέχη της  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ  κ.κ. Βασίλης Αϊβαλής, Ιφιγένεια Τσούκα και Αθανασία Τσακαλόγιαννη.

Στην κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, έγινε αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το Πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τις δαπάνες που επιδοτούνται κλπ. και στην συνέχεια ακολούθησε διαλογική συζήτηση και απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες των παρισταμένων.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου δήλωσε ότι αυτή η εκδήλωση ήταν η αρχή μιας νέας σειράς παρόμοιων ενημερωτικών εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα και σύμφωνα με τις προκηρύξεις των προγραμμάτων, σε συνεργασία με τα στελέχη του ΕΦΔ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ, που επί σειρά ετών έχουν αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την στήριξη των μικρών επιχειρήσεών μας.

Στην ίδια ημερίδα παρουσιάστηκε επίσης το Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξης της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων».


Επιστροφή