Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στο Καρπενήσι, στο Ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ [12/12/2013]


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17.00, στο Καρπενήσι, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΜΟΝΤΑΝΑ, ημερίδα για την ενημέρωση των ενταγμένων και δυνητικά δικαιούχων του προγράμματος:

«Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών», από την ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το ΕΒΕ Ευρυτανίας, παρουσία του Γενικού Διευθυντή, της ΑΝ.ΔΙΑ, κ. Αστρακά Στέλιου και του Προέδρου του ΕΒΕ Ευρυτανίας, κ. Τσάμπρα Χρήστου.

 Σκοπός της ημερίδας ήταν η παροχή διευκρινίσεων στους δυνητικά εντασσόμενους ώστε να επιτύχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα αλλά και παροχή οδηγιών στους αρχικά ενταγμένους για τον ορθό τρόπο υλοποίησης της επένδυσης τους.

 Έγινε αναλυτική παρουσίαση από το Γενικό Διευθυντή, κ. Αστρακά Στέλιο και το Μέλος της ομάδας έργου   του Προγράμματος κ. Σάπιου Ιωάννη. 


Επιστροφή