Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης στο Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και την ΕΛΑΝΕΤ [26/3/2013]


Την Τρίτη 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών», στο Επιμελητήριο Κυκλάδων στη Σύρο, σε απευθείας σύνδεση μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης, με τα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Aνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.

Η επαναληπτική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την τροποποίηση του οδηγού του προγράμματος και των παραρτημάτων του, καθώς οι αλλαγές επηρεάζουν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στη θεματική ενότητα του Τουρισμού, (ιδιαίτερα στις περιοχές εφαρμογής των Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Ανάπτυξης του Αγροτικού Χώρου (ΟΠΑΑΧ). Επιπλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον δύναται να έχει για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, η προσθήκη των δραστηριοτήτων ναυπήγησης σκαφών στη θεματική ενότητα «Μεταποίηση και των δραστηριοτήτων της θεματικής ενότητας «Εμπόριο - Υπηρεσίες».

Την παρουσίαση της δράσης, των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής και την παροχή διευκρινίσεων στα ερωτήματα που ακολούθησαν, πραγματοποίησε η εισηγήτρια κα Κωνσταντίνα Τζιαφέτα, στέλεχος της ΕΛ.ΑΝ.ΕΤ. (Εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ για τις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου).


http://www.youtube.com/embed/VpfhpeVPk1Y


Επιστροφή