Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στο Ξενοδοχείο PORTO PALACE, Θεσσαλονίκη [21/12/2013]


Με μεγάλη συμμετοχή των Δυνητικά Δικαιούχων και των συμβούλων τους πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 16/12/2013 και την Τρίτη 17/12/2013 οι ενημερωτικές εκδηλώσεις αποκλειστικά για τους Δυνητικά Δικαιούχους στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013. που συνδιοργάνωσαν η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ) –ΕΦΕΠΑΕ, με γεωγραφική ευθύνη τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Την παρουσίαση έκαναν ο Γ.Δ. της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ  κ. Σπύρος Σκοδίδας και το στέλεχος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Νίκος Στράβας.

Στις εκδηλώσεις έδωσε το παρών και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος και στην προτεραιότητα που δίνει η Περιφέρεια στον τομέα της επιχειρηματικότητας, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και απασχόλησης, για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης και στις δύο εκδηλώσεις παρευρέθησαν τραζικά στελέχη, καθώς και ο Πρόεδρος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και του ΕΦΕΠΑΕ κ. Θωμάς-Φωκίων Αλγιανάκογλου.


Επιστροφή