Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός ενημερωτικής εκδήλωσης για τους δικαιούχους του προγράμματος στο Επιμελητήριο Λευκάδας [4/12/2013]


Τη Τετάρτη 4/12/2013 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας ημερίδα του φορέα σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με θέμα «Διευκρινίσεις σχετικά με την διαδικασία ένταξης και ενίσχυσης των εντασσόμενων έργων στο πλαίσιο του προγράμματος Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου Υπηρεσιών».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλεται για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση των επαγγελματιών. Η ένταξη σε προγράμματα αποτελεί στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε μια από τις κυριότερες διεξόδους, καθώς λειτουργεί ως μοχλός ανάπτυξης και ενίσχυσης τόσο των ίδιων των υπηρεσιών των επιχειρήσεων όσο και της τοπικής οικονομίας.  Η διοίκηση του Επιμελητηρίου κάλεσε την Διευθύντρια της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κ. Μάγδα Πετροπούλου, η οποία παρείχε ενημέρωση για το παραπάνω θέμα, τόσο στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις όσο και στους οικονομολόγους που ασχολούνται με την σύνταξη και την κατάθεση επενδυτικών προτάσεων.

Το Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λευκάδας, επιβεβαίωσε τους επενδυτές ότι το Επιμελητήριο θα είναι δίπλα τους, ώστε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση τυχόν δυσκολιών που θα παρουσιαστούν  κατά την υλοποίηση των προγραμμάτων από τους επενδυτές- μέλη.


Επιστροφή