Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης απο το Επιμελητήριο Χίου σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. [27/3/2013]


Την Τετάρτη 27 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών» στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Μ. Βουρνούς»  της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Επιμελητήριο Χίου και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία) που είναι Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του ΕΣΠΑ, και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η επαναληπτική αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την τροποποίηση του Οδηγού του Προγράμματος και των παραρτημάτων του, καθώς οι αλλαγές επηρεάζουν την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στη θεματική ενότητα του Τουρισμού, (ιδιαίτερα στις περιοχές εφαρμογής των Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Ανάπτυξης του Αγροτικού Χώρου (ΟΠΑΑΧ).

Την παρουσίαση της δράσης, των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής πραγματοποίησε η εισηγήτρια κα Μαρία Τσίτσου, στέλεχος της ΕΛΑΝΕΤ (Εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ για τις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου).

Στην εκδήλωση δόθηκαν διευκρινίσεις στα ερωτήματα που ακολούθησαν την παρουσίαση και έγινε συζήτηση για την αναπτυξιακή προοπτική των επιχειρήσεων με την υποστήριξη του ΕΣΠΑ.


Επιστροφή