Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης στο ΤΕΕ/ΤΔΜ απο την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και την Περιφέρεια Δ.Μακεδονίας [10/4/2013]


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι μηχανικοί του Νομού Κοζάνης παρακολούθησαν την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος (ΤΕΕ/ΤΔΜ), την οποία συνδιοργάνωσε το ΤΕΕ/ΤΔΜ η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και η ΑΝΚΟ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ κ. Αθανάσιος Κακάλης προλογίζοντας την εκδήλωση τόνισε τη σημασία του προγράμματος και τα οφέλη του για την στήριξη των νέων Μηχανικών και την τεχνολογική και λειτουργική αναβάθμιση των υφιστάμενων  τεχνικών εταιρειών καλώντας τους να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία αυτή.
Η Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητας της ΑΝΚΟ κ. Λιάνα Παπατέρπου αναφέρθηκε στο ρόλο της ΑΝΚΟ στη δημοσιότητα του προγράμματος και στη συνεργασία με το ΤΕΕ/ΤΔΜ για την διοργάνωση της εκδήλωσης. Επίσης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τη δυνατότητα που έχουν να επισκεφθούν τα γραφεία της ΑΝΚΟ (Παράρτημα της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στη Δυτική Μακεδονία) για να επιλύσουν τις τυχόν απορίες τους για την κατάθεση της πρότασής τους στο πρόγραμμα.
Ακολούθως,  το στέλεχος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Ιωάννης Τσιτσόπουλος  συνεπικουρούμενος από το επίσης στέλεχος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Δημήτρη Γιαλόγλου  παρουσίασε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του προγράμματος, και τον τρόπο που οι Μηχανικοί μπορούν να αξιοποιήσουν τις διευκολύνσεις που παρέχει σε αυτούς, αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα.
Μετά την παρουσίαση οι κ.κ. Ι. Τσιτσόπουλος και Δ. Γιαλόγλου απάντησαν στα ερωτήματα των παρευρισκομένων Μηχανικών.


Επιστροφή