Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης Επιμελητηρίου Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Αναπτυξιακή Κρήτης για το Πρόγραμμα "Ενίσχυση ΜΜΕ" [6/2/2013]


Το τεράστιο ενδιαφέρον  της επιχειρηματικής κοινότητας  του Ηρακλείου για τόνωση της αγοράς με δράσεις που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας, επιβεβαιώνει η μεγάλη συμμετοχή  στην εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου – υπηρεσιών» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιήθηκε στις 6/2/13 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Στην κατάμεστη αίθουσα 'ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ"  ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης  ο Αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Νίκος Μυρτάκης ο  Περιφεριακός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων κ. Γιώργος Απανωμεριτάκης και στελέχη της Αναπτυξιακής Κρήτης εξηγησαν στο πολυπληθές ακροατήριο τις προϋποθέσεις  ένταξης στο πρόγραμμα.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Ηρακλείου τόνισε μεταξύ άλλων: «Σκοπός του Προγράμματος  είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων της περιοχή μας για την υλοποίηση επενδύσεων προσανατολισμένων στην καινοτομία, το περιβάλλον και τις τεχνολογίες πληροφορικής, η απευθείας τόνωση του επιχειρείν σε συνθήκες κρίσης και η δημιουργία θέσεων απασχόλησης. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε άμεσα την αγορά με προγράμματα που μπορούν να δώσουν ανάσα στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Οι ανάγκες είναι τεράστιες, όπως δείχνει και η συμμετοχή στην αποψινή εκδήλωση. Για το λόγο αυτό θ΄ ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις στο Ηράκλειο, το Αρκαλοχώρι και τις Μοίρες. Να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στη διαχείριση του προγράμματος αυτού παίζει η Περιφέρεια Κρήτης,  αφού στελεχώνει τόσο τις επιτροπές αξιολόγησης των προτάσεων, όσο και τις επιτροπές παρακολούθησης».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Αναπτυξιακή Κρήτης εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα» – ΕΦΕΠΑΕ.


Επιστροφή