Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης για τους Δυνητικούς Δικαιούχους του προγράμματος Ενίσχυσης των ΜΜΕ στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 στη Χίο, Επιμελητήριο Χίου [17/12/2013]


Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση ΜμΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών» στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Χίου στη Χίο, η οποία αφορούσε στους δυνητικούς δικαιούχους του Προγράμματος.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Επιμελητήριο Χίου και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία, Εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ για τις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου), η οποία αποτελεί Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης του ΕΣΠΑ.

Αρχικά τον λόγο έλαβε στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς, ο οποίος ενημέρωσε τους παρόντες επενδυτές για τις δυνατότητες δανειοδότησής τους και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, τις οποίες προσφέρει η εν λόγω Τράπεζα.

Την παρουσίαση του προγράμματος πραγματοποίησε ο κ Βασίλειος Κόντος, στέλεχος της ΕΛΑΝΕΤ, ο οποίος επικεντρώθηκε στην περίπτωση των δυνητικών δικαιούχων του προγράμματος και σε συγκεκριμένα σημεία του Οδηγού του Προγράμματος, τα οποία έχρηζαν προσοχής.

Στην εκδήλωση δόθηκαν διευκρινίσεις στα ερωτήματα που ακολούθησαν την παρουσίαση και την εισήγηση του εκπροσώπου της Τράπεζας Πειραιώς και έγινε συζήτηση για την αναπτυξιακή προοπτική των επιχειρήσεων με την υποστήριξη του ΕΣΠΑ.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο κ. Γεώργιος Περρής, στέλεχος του Επιμελητηρίου Χίου.


Επιστροφή