Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά δίκτυα
Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων

Εκδηλώσεις


Απολογισμός εκδήλωσης στο Δημαρχείο Γλυφάδας απο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας, την ΕΛΑΝΕΤ και την Περιφέρεια Αττικής [20/3/2013]


Την 20 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στο Δημαρχείο Γλυφάδας για το Πρόγραμμα: “Ενίσχυση Μ.Μ.Ε που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών”.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας, την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία) που είναι Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του ΕΦΕΠΑΕ, το ΕΤΕΑΝ και την Περιφέρεια Αττικής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Κωνσταντίνος  Κόκκορης, η  πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας κα Αννα Καφκά  και ο πρόεδρος του ΕΤΕΑΝ κ. Γιώργος Γεροντούκος, οι οποίοι απηύθυναν σχετικό χαιρετισμό.

Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε η κα Μάριον Παράσχη, στέλεχος της ΕΛΑΝΕΤ.
Επίσης η κα Σταυρινάκη Ευαγγελία, Διευθύντρια Ανάπτυξης του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ), παρουσίασε τις νέες δράσεις και τα προγράμματα  του ΕΤΕΑΝ για τη χρηματοδοτική στήριξη των μικρομεσαίων που θα αναλάβουν να υλοποιήσουν το πρόγραμμα.

Στην εκδήλωση, την οποία παρακολούθησε μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων της περιοχής που ενδιαφέρονται να υποβάλουν επενδυτικό σχέδιο, δόθηκαν διευκρινήσεις στα ερωτήματα που ακολούθησαν την παρουσίαση και έγινε συζήτηση για την αναπτυξιακή προοπτική των επιχειρήσεων με την υποστήριξη του ΕΣΠΑ.
Το συντονισμό του προγράμματος είχε ο Σύρος Κοσκοβόλης.

 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YdYfegzNjwo#!


Επιστροφή