Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσιότητα - Εκδηλώσεις

#EquiFund event, 16 Απριλίου στη Στέγη Γραμμάτων και Tεχνών [5/4/2018]


Αν είστε ερευνητές/-τριες, επιχειρηματίες ή φιλοδοξείτε να ξεκινήσετε μια καινούργια επιχείρηση, στο #equifund  event θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τους τρόπους χρηματοδότησης των καινοτόμων επιχειρήσεωνμέσα από ομιλίες που θα  σας καθοδηγήσουν και κυρίως θα σας εμπνεύσουν για το πώς θα κάνετε την επιχειρηματική σας ιδέα, πράξη.

Συνολικά 18 ομιλητές από επιτυχημένες νεοφυείς επιχειρήσεις από την Ευρώπη και την Ελλάδα, καθώς και οι fund  managers από  τα 9 funds που υποστηρίζονται από το Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών (EquiFund), θα δώσουν το παρών στην εκδήλωση  και θα είναι στη διάθεσή σας για να ακούσουν την επιχειρηματική σας ιδέα μετά το πέρας των ομιλιών!

Για όσους δεν γνωρίζουν τo EquiFund, το καινούργιο υπερ-ταμείο επιχειρηματικών συμμετοχών αποσκοπεί στο να τονώσει την επιχειρηματικότητα και να δημιουργήσει μακροπρόθεσμο αντίκτυπο στις τοπικές επιχειρήσεις. Στόχος του είναι η προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων σε όλα τα επενδυτικά στάδια της επιχειρηματικότητας, από τις νεοφυείς επιχειρήσεις που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο μέχρι και τις ώριμες προς επέκταση επιχειρήσεις. To EquiFund αναμένεται να έχει θεμελιώδη ρόλο στο να απελευθερώσει τη δυναμική των επενδύσεων επιχειρηματικών συμμετοχών και να μετασχηματίσει το τοπικό οικοσύστημα.

Μια τέτοια προσπάθεια γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και επίσης για πρώτη φορά προικίζεται με τόσο υψηλό ποσό δημόσιων πόρων - 200 εκατ. ευρώ δημόσια δαπάνη από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ), στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η επενδυτική πλατφόρμα του EquiFund ξεκινά τη λειτουργία της με κεφάλαια 200 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους και 60 εκατ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (European Investment Fund/EIF).

Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τις πρωτοποριακές δυνατότητες χρηματοδότησης που δίνονται στην Ελλάδα μέσω του Equi Fund  και να μάθετε σε βάθος το πώς το όραμά σας μπορεί να γίνει μία πραγματική, λειτουργική επιχείρηση. 

Μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση και τους ομιλητές: https://equifund.gr/event/

Μάθετε περισσότερα για το Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών ΤΑΕΣΥΜ (EquiFund): http://www.antagonistikotita.gr


ΕπιστροφήPrint out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19