Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Έγκριση μέσω της 82ης Γραπτής Διαδικασίας 6 Δελτίων Εξειδίκευσης νέων Δράσεων στο πλαίσιο της Επενδυτικής Προτεραιότητας 2b του ΕΠΑνΕΚ

Έγκριση  μέσω της 82ης Γραπτής Διαδικασίας των κατωτέρω θεμάτων:

Επενδυτική Προτεραιότητα 2b: Ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών ΤΠΕ, ηλεκτρονικό εμπόριο και αύξηση της ζήτησης για ΤΠΕ (Αξονας Προτεραιότητας 01):

1. Δελτίο Εξειδίκευσης της νέας Δράσης με κωδ. 01-2b-1.2-28 και τίτλο «Κιβωτός Μνήμης (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού)».

2. Δελτίο Εξειδίκευσης της νέας Δράσης με κωδ. 01-2b-1.2-29 και τίτλο «Ευφυής Ψηφιακή Διαχείριση Προσκυνηματικών Περιηγήσεων Πιερίας».

3. Δελτίο Εξειδίκευσης της νέας Δράσης με κωδ. 01-2b-1.2-30 και τίτλο «Τεκμηρίωση, Ανάδειξη, Προβολή και Αξιοποίηση Κειμηλίων Χριστιανικής Τέχνης Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας με Χρήση Σύγχρονων Ψηφιακών Τεχνολογιών».

4. Δελτίο Εξειδίκευσης της νέας Δράσης με κωδ. 01-2b-1.2-31 και τίτλο «Συλλογή, Ψηφιοποίηση, Τεκμηρίωση και Προβολή μέσω σύγχρονων καινοτομικών ψηφιακών εφαρμογών του υλικού που αφορά στα Θρησκευτικά Μνημεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών».

5. Δελτίο Εξειδίκευσης της νέας Δράσης με κωδ. 01-2b-1.2-32 και τίτλο «Ο διαρκής Φιλελληνισμός: Ψηφιοποίηση και Ψηφιακή Οργάνωση, Ανάδειξη και Προβολή των Συλλογών της “Εταιρείας για τον Ελληνισμό και Φιλελληνισμό”».

6. Δελτίο Εξειδίκευσης της νέας Δράσης με κωδ. 01-2b-1.2-33 και τίτλο «Ψηφιοποίηση Βιβλιοθήκης, Αρχείων και Μουσείων του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Αρτης “Ο Σκουφάς”».

Απόφαση 82ης Γραπτής Διαδικασίας

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19