Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
1/7/2016 - Συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας για προώθηση των εξαγωγών

Κοινή Δήλωση Προθέσεων για Συνεργασία στην Προώθηση των Εξαγωγών υπέγραψαν σήμερα ο Υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και ο Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
 
Η εν λόγω συμφωνία αφορά τη μεταφορά τεχνογνωσίας για την ενδυνάμωση των θεσμικών υποδομών της Ελλάδας για την προώθηση των εξαγωγών.

Η υπογραφή έγινε στο περιθώριο του συνεδρίου με θέμα «Ενεργειακή μετάβαση στην Ελλάδα και τη Γερμανία – Προοπτικές έως το 2020 κι έπειτα», που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, του Ελληνικού Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Ελληνικού Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.



Συνημμένα Αρχεία
1/7/2016 Ομιλία του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργου Σταθάκη στο συνέδριο «Ενεργειακή μετάβαση στην Ελλάδα και τη Γερμανία – Προοπτικές έως το 2020 κι έπειτα» [ΝΕΟ ΑΡΧΕΙΟ]
backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19