Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Νέα και Ενδιαφέροντα
16/3/2020 - Ανακοίνωση μέτρων πρόληψης μετάδοσης του κορονοϊού (COVID-19) από την ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ

Αξιότιμοι συνεργάτες /ενδιαφερόμενοι,

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ (ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ), προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού (COVID-19) και σε συμφωνία με τις οδηγίες της Ελληνικής κυβέρνησης, παρακαλεί τους συνεργαζόμενους και τους άμεσα εμπλεκόμενους με την ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ για τα παρακάτω:

- Την αποφυγή προσέλευσης στους χώρους της Υπηρεσίας εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος και άνευ έγκαιρης προσυνεννόησης. Συστήνουμε σε κάθε περίπτωση την αξιοποίηση της ηλεκτρονικής και τηλεφωνικής επικοινωνίας προς τα αρμόδια στελέχη κατά περίπτωση.

- Για την αποστολή εγγράφων μέχρι 5 σελίδων με διαβιβαστικό να επιλέγετε την χρήση του e-mail protocolepanek@mou.gr ή FAX στο: 210 7473666. Μην στέλνετε έγγραφα με courier ή άλλο άτομο. (Παρακαλείσθε πολύ τα απεσταλμένα έγγραφα με fax να είναι ευδιάκριτα και τα σκαναρισμένα να είναι κατά προτίμηση έγχρωμα με ανάλυση τουλάχιστον 200dpi, σε μορφή PDF και μέχρι 10ΜΒ) για κάθε διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στο κεντρικό πρωτόκολλο στο 213 150 3760 (ώρες 9:00 – 17:00)

 

Τονίζουμε άλλη μια φορά ότι είναι απαραίτητο για την προστασία τόσο των εργαζόμενων, όσο και την δικιά σας, να αποφεύγετε την δια ζώσης επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη κατανόηση και για την συνεργασία σας.  

Με εκτίμηση,

ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
ESPA-COVID-19

COVID-19

EquiFund

TEPIX

TEPIX

EU in my region | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Εξοικονομώ ΙΙ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Perivallontikes Ypodomes | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης