Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
31/1/2020 - 45 νέα ερευνητικά έργα εντάσσονται στην Παρέμβαση Ι του Β’ κύκλου της Δράσης «Ερευνώ- Δημιουργώ- Καινοτομώ»

Δημοσιεύθηκε Συμπληρωματικός Προσωρινός κατάλογος Δυνητικών Δικαιούχων της Παρέμβασης Ι «Έρευνα και Ανάπτυξη από Επιχειρήσεις» του B΄κύκλου της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ» του ΕΠΑνΕΚ με τον οποίο εντάσσονται 45 νέες ερευνητικές προτάσεις προϋπολογισμού 13.644.496,70 ευρώ. Η χρηματοδότηση των προτάσεων πραγματοποιείται με χρήση των αδιάθετων κονδυλίων του Α’ Κύκλου, καθώς και κονδυλίων που προκύπτουν από την μη εξάντληση των διαθέσιμων κονδυλίων της Πρόσκλησης σε σχέση με τις αιτήσεις χρηματοδότησης στις Παρεμβάσεις ΙΙΙ και IV του Β’ Κύκλου της Ενιαίας Δράσης.  

Ο αναφερόμενος στην απόφαση έλεγχος δικαιολογητικών για την έγκριση της Αίτησης Χρηματοδότησης θα πραγματοποιείται κατά προτεραιότητα με βάση την ημερομηνία κατάθεσής τους στην ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ και για όσες προτάσεις θεμελιώνεται το δικαίωμα υπαγωγής τους στη Δράση θα εκδίδεται το συντομότερο δυνατόν η σχετική Απόφαση Ένταξης.

Η σχετική Απόφαση ΔΕΝ αφορά σε οριστική απόφαση ένταξης/απόρριψης των ερευνητικών έργων στη Δράση και συνεπώς δεν υποβάλλονται ενστάσεις επί της παρούσας.

Σημειώνεται ότι τυχόν ερωτήματα αναφορικά με τις αποφάσεις μπορείτε να τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση unitA.eyde@gsrt.gr με ΘΕΜΑ: ΕΡΩΤΗΜΑ_ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ι_Τ2ΕΔΚ -…. (κωδικός έργου στο ΠΣΚΕ).

 

Δείτε τη σχετική Απόφαση εδώ


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19