Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Νέα και Ενδιαφέροντα
14/1/2020 - Συμμετοχή της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ στο “MONEY SHOW PRO 2020», 17-19/01/2020

Το Money Show είναι ένα πολυσυνέδριο με στόχο την ενημέρωση σε θέματα της αγοράς του χρήματος και της επιχειρηματικότητας. Στις θεματικές του συμπεριλαμβάνονται  η ενημέρωση για επενδυτικές  και επιχειρηματικές επιλογές, η προώθηση των επιχειρηματικών ευκαιριών και επενδυτικών πρωτοβουλιών για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και η προβολή των δυναμικών κλάδων της Ελληνικής οικονομίας.

Παράλληλα στο χώρο που διεξάγονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις θα λειτουργεί έκθεση για την προβολή χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών και χρηματοδοτικών εργαλείων.

Η ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ θα συμμετάσχει στο συνέδριο με σημείο πληροφόρησης, όπου στελέχη της θα ενημερώνουν το κοινό και θα παρέχουν ενημερωτικό υλικό, για τις ανοιχτές Δράσεις Ενίσχυσης του Προγράμματος καθώς και για τα χρηματοδοτικά εργαλεία όπως είναι το Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙ (ΤΕΠΙΧ ΙΙ) και το Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών ΤΑΕΣΥΜ (EquiFund).

Το Money Show θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο εδώ


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
EquiFund

EquiFund

TEPIX

TEPIX

EU in my region | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Εξοικονομώ ΙΙ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης