Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
12/12/2019 - Προσωρινός κατάλογος Δυνητικών Δικαιούχων της Παρέμβασης ΙΙ του B κύκλου της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «Ερευνώ–Δημιουργώ–Καινοτομώ»

Δημοσιεύθηκε η Απόφαση του Προσωρινού Καταλόγου Δυνητικών Δικαιούχων της Παρέμβασης ΙΙ «Συμπράξεις Επιχειρήσεων με Ερευνητικούς Οργανισμούς» του B΄ κύκλου της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «Ερευνώ–Δημιουργώ–Καινοτομώ» με διακόσιες έξι (206) εγκεκριμένες αιτήσεις χρηματοδότησης ερευνητικών έργων συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού (δημόσια δαπάνη) 144.875.931,40 ευρώ.

Οι δυνητικοί δικαιούχοι του προσωρινού καταλόγου των διακοσίων έξι (206) ερευνητικών έργων του Παραρτήματος Ι της Απόφασης θα πρέπει το αργότερο έως την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 να υποβάλουν το φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προς έλεγχο των στοιχείων για την οριστική έγκριση της κάθε αίτησης χρηματοδότησης.

Χίλιες τετρακόσιες είκοσι οκτώ (1.428) αιτήσεις χρηματοδότησης, για τις οποίες δεν επαρκούν τα διαθέσιμα κονδύλια, περιλαμβάνονται στον κατάλογο Μη Χρηματοδοτούμενων Εγκεκριμένων Αιτήσεων Χρηματοδότησης Ερευνητικών Έργων στο Παράρτημα ΙΙ της Απόφασης.

Εξακόσιες εξήντα οκτώ (668) αιτήσεις χρηματοδότησης ερευνητικών έργων απορρίπτονται ως μη επιλέξιμες επειδή:
α) κατά την αξιολόγηση δεν συγκέντρωσαν την ελάχιστη βαθμολογία που απαιτείται με βάση την Αναλυτική Πρόσκληση είτε σε επιμέρους κατηγορία/ες κριτηρίων είτε και στο σύνολο της βαθμολογίας (απόρριψη λόγω βαθμολογίας) ή
β) κατατέθηκε επιστολή απόσυρσης της Αίτησης Χρηματοδότησης πριν την έναρξη λειτουργίας της Επιτροπής Αξιολόγησης και επομένως δεν βαθμολογήθηκε.
Αναλυτικός πίνακας των 668 αιτήσεων χρηματοδότησης που απορρίπτονται περιλαμβάνεται στο Παράρτημα ΙΙΙ της Απόφασης.

Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα πρέπει να περιλαμβάνει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με τη σειρά που περιγράφονται στο Παράρτημα IV - Μέρος Β της Αναλυτικής Πρόσκλησης και να υποβληθεί σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή (σε αρχεία.pdf αποθηκευμένα σε CD ή USB) στην ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ, Μεσογείων 14 – 18, 115 27 Αθήνα, Γραφείο 505 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 – 17:00, τηλ 213 1300 244.

Σημειώνεται ότι έγκυρα θεωρούνται μόνο τα δικαιολογητικά που κατατίθενται σε έντυπη μορφή, ενώ τα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή υποβάλλονται επικουρικά. Σε περίπτωση διαφοροποίησης του περιεχομένου υπερισχύει η έντυπη μορφή.

Ο φάκελος θα συνοδεύεται από διαβιβαστικό έγγραφο που θα απαριθμεί αναλυτικά όλα τα δικαιολογητικά που περιλαμβάνει με τη σειρά που περιγράφονται στο Παράρτημα IV - Μέρος Β της Αναλυτικής Πρόσκλησης.

Ο αναφερόμενος στην απόφαση έλεγχος δικαιολογητικών για την έγκριση της Αίτησης Χρηματοδότησης θα πραγματοποιείται κατά προτεραιότητα με βάση την ημερομηνία κατάθεσής τους στην ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ και για όσες προτάσεις θεμελιώνεται το δικαίωμα υπαγωγής τους στη Δράση θα εκδίδεται το συντομότερο δυνατόν η σχετική Απόφαση Ένταξης.

Η ανωτέρω Απόφαση ΔΕΝ αφορά σε οριστική απόφαση ένταξης/απόρριψης των ερευνητικών έργων στη Δράση και συνεπώς δεν υποβάλλονται ενστάσεις επί της παρούσας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκτυπώσουν μέσω του ΠΣΚΕ την αναλυτική αξιολόγηση της αίτησης χρηματοδότησής τους.

Τυχόν ερωτήματα αναφορικά με τις αποφάσεις μπορείτε να τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση με ΘΕΜΑ: ΕΡΩΤΗΜΑ_ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΙ_Τ2ΕΔΚ -…. (κωδικός έργου στο ΠΣΚΕ).

 

Δείτε εδώ τον Προσωρινό Κατάλογο και το Παράρτημα IV


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19