Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
26/7/2019 - Έρευνα μέτρησης ικανοποίησης Δικαιούχων ΕΠΑνΕΚ

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» πραγματοποιεί έρευνα για τη μέτρηση της ικανοποίησης από τις παρεχόμενες υπηρεσίες των Δικαιούχων των Έργων Υποδομών του ΕΠΑνΕΚ, καθώς και των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε Δράσεις Κρατικών Ενισχύσεων.

Η έρευνα αξιολόγησης είναι ένα σημαντικό μέσο που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό αδύνατων σημείων και τη βελτίωση των υπηρεσιών της Ειδικής Υπηρεσίας. Στόχος είναι η εξαγωγή δεικτών αξιολόγησης για την περαιτέρω βελτίωση και απόκριση στις άμεσες ανάγκες των δικαιούχων. H εν λόγω έρευνα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας της Υπηρεσίας, με σκοπό την εκτίμηση του βαθμού ικανοποίησης των δικαιούχων, τον εντοπισμό των σημαντικότερων αναγκών και των παρεχόμενων υπηρεσιών που πρέπει να αναβαθμιστούν.

Τονίζεται ότι τα δεδομένα που θα συλλεχθούν είναι εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για το σκοπό της συγκεκριμένης έρευνας.

Για τη συμμετοχή σας στην έρευνα μπορείτε να επιλέξετε, για κάθε κατηγορία δικαιούχου, το σχετικό ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε Δράσεις Κρατικών Ενισχύσεων του ΕΠΑνΕΚ (ενίσχυση επιχειρήσεων/επιχειρηματικότητας)

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης λοιπών Δικαιούχων του ΕΠΑΝΕΚ

 


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19