Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
30/4/2019 - Διαγωνισμός EU in my region «ΙΣΤΟΡΙΕΣ»

Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής καμπάνιας «Η Ευρώπη στην Περιοχή μου», #EUinmyregion διαγωνισμό ιστοριών με σκοπό την προβολή έργων που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαική Ένωση.

Οι ιστορίες μπορεί να έχουν οποιαδήποτε μορφή: φωτογραφία, βίντεο, δημοσίευση σε ιστολόγιο, ήχος, δημοσιεύσεις σε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, twitter thread, κ.λπ.

Υπάρχουν 2 κατηγορίες συμμετεχόντων: οι «πολίτες» και οι «ειδικοί». Ως «ειδικοί» ορίζονται τα  στελέχη που  εργάζονται σε  διαχειριστικές αρχές, ενδιάμεσους φορείς, κοινές τεχνικές γραμματείες, δικαιούχους χρηματοδότησης της Ε.Ε. ή υπεύθυνους επικοινωνίας έργου που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε.  Θα υπάρχουν τρεις νικητές για κάθε κατηγορία.

Η υποβολή των ιστοριών μπορεί να γίνει έως στις 18 Αυγούστου 2019, στις 23:59

Οι τρεις νικητές της κατηγορίας «πολίτες» θα συμμετέχουν σε ένα εξατομικευμένο και πλήρες εισαγωγικό πρόγραμμα κατάρτισης 2 εβδομάδων στον τομέα της επικοινωνίας σε επίπεδο Ε.Ε. και θα ζήσουν από κοντά τις εργασίες σε ένα τμήμα επικοινωνίας ενός θεσμικού οργάνου της Ε.Ε., σε μία εταιρία επικοινωνίας και σε ένα μέσο ενημέρωσης που καλύπτει το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι στις Βρυξέλλες. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου ως τις 13 Οκτωβρίου, στις Βρυξέλλες.

Οι τρεις νικητές της κατηγορίας «ειδικοί» θα συμμετέχουν σε στοχευμένο πρόγραμμα κατάρτισης υψηλού επιπέδου για την επικοινωνία, στις Βρυξέλλες από τις 5 ως τις 7 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://ec.europa.eu/regional_policy/el/policy/communication/euinmyregion/stories/

Δείτε ένα εκπαιδευτικό βίντεο για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε την ιστορία σας εδώ


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19