Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
3/4/2019 - Δημοσίευση Β' Kύκλου της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» του ΕΠΑνΕΚ

Ανακοινώθηκε ο B' Κύκλος της Δράσης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» και η αύξηση του συνολικού προϋπολογισμού της ενιαίας Δράσης στα 542.535.722 ευρώ, με την Πέμπτη (5η) τροποποίηση της σχετικής Πρόσκλησης. Ο προϋπολογισμός του B' Κύκλου ανέρχεται στα 200.000.000 ευρώ. 

Βασικός στόχος της Ενιαίας Δράσης «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» είναι η σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές, με σκοπό τη μετάβαση στην ποιοτική καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας.

Ο Β' Κύκλος της Ενιαίας Δράσης αποτελεί συνέχεια του Α' Κύκλου.

Αρμόδιος Ενδιάμεσος Φορέας για τη διαχείριση της Δράσης έχει οριστεί η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς της Έρευνας, της Τεχνολογικής Ανάπτυξης και της Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι Αιτήσεις Χρηματοδότησης των έργων έρευνας, τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτομίας που θα ενισχυθούν μπορούν να υποβάλλονται είτε από μεμονωμένες επιχειρήσεις, είτε από ομάδες επιχειρήσεων, είτε από συμπράξεις επιχειρήσεων με ερευνητικούς οργανισμούς .

Hμερομηνία έναρξης υποβολής: 28 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00

Hμερομηνία λήξης υποβολής: 29 Μαΐου 2019 και ώρα 16:00.

Οι αιτήσεις Χρηματοδότησης υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis).

Η Δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από:

· την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ), Μονάδα A', Λεωφ. Μεσογείων 14-18, 11510 Αθήνα και συγκεκριμένα από τα παρακάτω στελέχη της ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ:

κ. Πούλου Σταυρούλα, τηλ.: +30 213 1300 082

κ. Κουτσοπούλου Μαρία, τηλ: +30 213 1300 145

Για ερωτήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν το επισυναπτόμενο στον Οδηγό, Υπόδειγμα Ερωτήσεων και να το αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: unitA.eyde@gsrt.gr.

· το Γραφείο Πληροφόρησης  της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ: Μεσογείων 56, Αθήνα, τηλεφωνική ενημέρωση στο 801 11 36 300 από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση.

· τις ιστοσελίδες:

  • της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ http://www.antagonistikotita.gr
  • της ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ http://www.eyde-etak.gr
  • της ΓΓΕΤ http://www.gsrt.gr και
  • του ΕΣΠΑ http://www.espa.gr

Διαβάστε περισσότερα:http://www.antagonistikotita.gr/epanek/prokirixeis.asp?id=47&cs=


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19