Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
18/4/2016 - Νέα έκδοση του Περιοδικού Panorama 56- 'Aνοιξη 2016

Η νέα έκδοση του περιοδικού Panorama της Ε.Ε. είναι ήδη διαθέσιμη ηλεκτρονικά και το κύριο άρθρο έχει τίτλο: «Συντονισμένες προσπάθειες για τη διασφάλιση της χρηματοδότησης.» Παρουσιάζονται τα κύρια ευρήματα απο μια πρόσφατα δημοσιευμένη έρευνα σχετικά με τις αντιλήψεις για την ποιότητα ζωής στις Ευρωπαϊκές πόλεις, ένα εργαλείο διαχείρισης για την ανταλλαγή γνώσης (I-Q net) και τρόποι να ξεπεραστούν τα διασυνοριακά εμπόδια. 

Στην παρούσα έκδοση περιλαμβάνεται επίσης ένα άρθρο για την εταιρεία κατασκευής πλαστικών προϊόντων MATRIX PACK, η οποία έχει χρηματοδοτηθεί από το ΕΠΑΝΙΙ και συγκεκριμένα από το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων».  Η επένδυση βελτίωσε την παραγωγή και οδήγησε σε σημαντική αύξηση των εξαγωγών.  Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προμηθεύτηκε τον ακόλουθο μηχανολογικό εξοπλισμό, ο οποίος σχετίζεται με τις 3 φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας:

•    Μηχάνημα Αυλακώσεων καλαμακίων υψηλής ταχύτητας (High speed straw corrugating machine)
•    Μηχάνημα Περιτυλίγματος μεμονωμένων καλαμακίων (High speed straw individual wrapping machine.  Η μηχανή αυτή δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης πάνω στο υλικό περιτύλιξης προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ειδικές ανάγκες των πελατών της εταιρείας (private labeling).
•    Μηχάνημα Συσκευασίας καλαμακίων αυτόματη σακουλοποιητική (Straw autobagging machine). Έδωσε την δυνατότητα συσκευασίας με διαφορετικό αριθμό τεμαχίων, ανάλογα με τις ανάγκες του τελικού πελάτη.

Η εταιρεία διατηρούσε 14 πελάτες εξωτερικού το 2011. Με τη λήξη του προγράμματος οι πελάτες εξωτερικού είχαν αυξηθεί σημαντικά φτάνοντας τους 63, ενώ το 2015 έκλεισε με σύνολο 88 πελατών σε 25 χώρες. 

Διαβάστε το Περιοδικό PANORAMA


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19