Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
4/5/2017 - Ξεκίνησε η εκστρατεία «Η Ευρώπη στην περιφέρειά μου» για το 2017!

Ανακαλύψτε το πλησιέστερο σε εσάς σχέδιο που χρηματοδοτεί η ΕΕ.

Η πρωτοβουλία «Η Ευρώπη στην περιφέρειά μου» αρχίζει σήμερα και, καθ' όλη τη διάρκεια του Μαΐου, εκατοντάδες έργα χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό· βρείτε ένα κοντά σας σε αυτόν τον διαδραστικό χάρτη. Φωτογραφίες και διαγωνισμοί μέσω ιστολογίων διοργανώνονται επίσης, έτσι ώστε οι πολίτες να μπορούν να ανταλλάσσουν τις εμπειρίες τους.

Η κ. Κορίνα Κρέτσου, Επίτροπος αρμόδια για την περιφερειακή πολιτική, δήλωσε: «Η πολιτική συνοχής της ΕΕ είναι ολόγυρά σας, με αποτέλεσμα καλύτερη ποιότητα ζωής στην περιοχή και στην πόλη σας. Υπάρχουν τόσα πολλά επιτυχημένα παραδείγματα και όλοι πρέπει να μιλήσουμε γι' αυτά. Όχι μόνον εμείς, στα θεσμικά όργανα της ΕΕ, αλλά και στα κράτη μέλη, στις τοπικές αρχές· όλοι εκείνοι που βρήκαν δουλειά, είχαν μια ευκαιρία κατάρτισης ή πρόσβαση σε ευρυζωνικές υπηρεσίες χάρη στην Πολιτική Συνοχής. Ας συνεργαστούμε όλοι μαζί.»

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκστρατεία εδώ.

Δείτε ευκαιρίες ενημέρωσης και επισκέψεων στην Ελλάδα εδώ.


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19