Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
10/3/2017 - Διαγωνισμός φωτογραφίας: «Τι σημαίνει η Ευρώπη για εμένα»

Με αφορμή την 60η επέτειο από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe DIRECT ΕΛΙΑΜΕΠ, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Τι σημαίνει η Ευρώπη για εμένα;». Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα απαραίτητα εφόδια είναι μία φωτογραφική μηχανή και πολύ φαντασία!

Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μία φωτογραφία -ασπρόμαυρη ή έγχρωμη- στη διεύθυνση europe.direct@eliamep.gr από τις 10 Μαρτίου ως τις 21 Απριλίου. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg και το αρχείο να φέρει το επίθετο του διαγωνιζόμενου. Το email που θα μας στείλετε θα πρέπει να έχει θέμα «Διαγωνισμός φωτογραφίας».

Εμείς θα ανεβάσουμε τις φωτογραφίες που μας έχουν σταλεί στο προφίλ μας στο Facebook στο άλμπουμ με ονομασία «Διαγωνισμός – Τι σημαίνει η Ευρώπη για εμένα;».  Εκεί θα μπορείτε να «ψηφίσετε» την αγαπημένη σας φωτογραφία πατώντας like στην φωτογραφία και στην σελίδα μας. Κάντε share για να ψηφίσουν και οι φίλοι σας. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από την 1η έως της 31η Μαΐου.

Οι τρεις φωτογραφίες που θα έχουν τα περισσότερα like θα είναι και οι νικήτριες του διαγωνισμού και θα χρησιμοποιηθούν σαν φωτογραφία εξώφυλλου στο προφίλ του Europe Direct ELIAMEP στο Facebook για διάρκεια δύο μηνών η πρώτη σε ψήφους και για διάρκεια ενός μήνα η δεύτερη και η τρίτη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Drect ΕΛΙΑΜΕΠ τηλεφωνικά στο 210 7257 124 ή στο europe.direct@eliamep.gr.

 

Σχετικός σύνδεσμος:

http://europedirect.eliamep.gr/ti-simeni-evropi-gia-emena-diagonismos-fotografias/


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19