Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
27/10/2016 - Νέα παράταση των δράσεων «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση», «Νησιωτική Τουριστική Επιχειρηματικότητα» και «Ταμείο Εγγυοδοσίας» από το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ)

Με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας, παρατάθηκε εκ νέου η ημερομηνία ολοκλήρωσης των Δράσεων του Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ) και του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ), μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2017. Η παράταση δόθηκε λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη υποστήριξης της ρευστότητας της αγοράς, καθώς και το αυξημένο ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις για χρηματοδότηση με ευνοϊκούς όρους.

Συγκεκριμένα η παράταση υποβολής αιτήσεων αφορά στα δανειοδοτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ 2007-2013 "Επιχειρηματική Επανεκκίνηση" και "Νησιωτική Τουριστική Επιχειρηματικότητα" και το "Ταμείο Εγγυοδοσίας ΤΕΠΙΧ".

Η παράταση ολοκλήρωσης των δράσεων συνεπάγεται την αντίστοιχη παράταση της παραλαβής των αιτήσεων επιχειρήσεων από τις τράπεζες, για περίπου ακόμη ένα τρίμηνο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΤΕΑΝ ΑΕ  www.etean.com.gr ή να επισκέπτονται τα καταστήματα των συνεργαζόμενων Τραπεζών.  


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19