Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Νέα και Ενδιαφέροντα
18/11/2022 - Το Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» στο INNODAYS 25 – 27 Νοεμβρίου

Η ΕΥΔ Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» θα συμμετάσχει στο τριήμερο καινοτομίας που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης “INNODAYS 2022”, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου.

Οι θεματικές του τριημέρου αφορούν στον ψηφιακό και τεχνολογικό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στην πράσινη μετάβαση καθώς και στα εργαλεία υποστήριξης και χρηματοδότησης των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΕΥΔ Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» θα πραγματοποιηθούν  παρεμβάσεις από τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ κο Γιώργο Ζερβό και από την Προϊσταμένη της ΕΥΔ κα Αγγελική Φέτση,  στο πάνελ συζήτησης  με θέμα   «Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την Στήριξη της Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας».

Καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου στον εκθεσιακό χώρο του INNODAYS θα υπάρχει περίπτερο της ΕΥΔ όπου στελέχη της θα ενημερώνουν τους ενδιαφερομένους για το Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και τις επερχόμενες Δράσεις του. Επίσης θα παρέχεται ενημέρωση για τα επιτεύγματα του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 και τα ανοιχτά χρηματοδοτικά του εργαλεία.

Δείτε περισσότερα για το τριήμερο καινοτομίας εδώ


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19