Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
15/4/2022 - Ανακαλύψτε τα επιτυχημένα παραδείγματα έργων του ΕΠΑνΕΚ στην νέα ενότητα της ιστοσελίδας

Περιηγηθείτε και ανακαλύψτε ενδιαφέροντα Παραδείγματα Έργων του ΕΠΑνΕΚ στο ειδικό microsite της ιστοσελίδας του Προγράμματος, στον σύνδεσμο: kalespraktikes.antagonistikotita.gr 

Σκοπός αυτών των «ιστοριών επιτυχίας» είναι αφενός μεν να αναδειχθεί η σημαντικότητα του ΕΠΑνΕΚ στην στήριξη της ελληνικής οικονομίας και αφετέρου να αποτελέσουν υποδείγματα για τις δυνατότητες που προσφέρει η Ευρωπαϊκή συγχρηματοδότηση στον Έλληνα επιχειρηματία, προκειμένου να αναβαθμίσει την επιχείρηση του.  

Τα έργα έχουν ομαδοποιηθεί  βάσει των σημαντικότερων τομέων, στους οποίους εμπίπτει η κάθε καλή πρακτική: Επιχειρήσεις, Έργα υποδομών, Ταμεία, Kατάρτιση, Ενισχύσεις COVID-19 και ως Σύνολο Έργων. Στη συνέχεια, ο χρήστης μπορεί να προβεί σε αναζήτηση με τη χρήση τριών επιπλέον φίλτρων, μέσα στην κάθε κατηγορία ανά Τομέα Παρέμβασης, Περιφέρεια και Δράση. Η παρουσίαση του κάθε έργου περιλαμβάνει σύντομη περιγραφή και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Η ενότητα αυτή θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη ενόψει και της ενεργοποίησης του νέου Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και θα συνεχίσει να ενημερώνεται με νέο υλικό από τους δικαιούχους του Προγράμματος. 

Αν είστε δικαιούχος του ΕΠΑνΕΚ και έχετε υλοποιήσει με επιτυχία κάποιο έργο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες στο infoepan@mou.gr γράφοντας στο τίτλο «Παράδειγμα Έργου» ώστε να αξιολογηθεί και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19