Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
3/3/2022 - 14η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράση «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών»

Δημοσιεύθηκε η δέκατη τέταρτη (14η) τροποποίηση της Πρόσκλησης Υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης Επιχειρηματικών Σχεδίων στη Δράση «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» του ΕΠΑνΕΚ, σχετικά με την παράταση στον χρόνο ολοκλήρωσης της υλοποίησης των επενδύσεων. Συγκεκριμένα, με την τροποποίηση της Πρόσκλησης επεκτείνεται το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης στους 45 μήνες και 132 μέρες από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Ένταξης. Σε περίπτωση που η ορισθείσα προθεσμία λήγει σε μη εργάσιμη ημέρα, αυτή παρατείνεται μέχρι την πρώτη εργάσιμη ημέρα.  

Ειδικά και μόνο για όσα επενδυτικά έργα η ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Ένταξης στη Δράση είναι έως και την 29.11.2017, η προθεσμία ολοκλήρωσης τους δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 42 μήνες και 132 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Ένταξης, καθώς είχε ήδη παρέλθει η ισχύουσα καταληκτική ημερομηνία υλοποίησής τους.

Στην περίπτωσση που οι προβλεπόμενες ημερομηνίες ολοκλήρωσης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου είναι μεταγενέστερες της 31/12/2023, τότε ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης η 31/12/2023.

Δείτε την 14η τροποποίηση της Πρόσκλησης εδώ


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19