Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Νέα και Ενδιαφέροντα
25/11/2021 - Διαδικτυακή διαβούλευση για το Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 25/11/2021 η διαδικτυακή διαβούλευση του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» της Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027.

Η διαβούλευση αφορούσε τη 2η έκδοση του Προγράμματος, η οποία είχε υποβληθεί επίσημα στις 22 Οκτωβρίου 2021 στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 80 και εκπροσωπούσαν τους φορείς πολιτικής, τους κοινωνικούς και οικονομικούς εταίρους του Προγράμματος και τα Περιφερειακά Προγράμματα  του ΕΣΠΑ 2021-2027.

Εισηγήτρια της διαβούλευσης ήταν η προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ κα Αγγελική Φέτση, ενώ παρέμβαση πραγματοποίησε και ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων κος Γιώργος Ζερβός.

Η συζήτηση χαρακτηρίστηκε ως επιτυχής από τους συμμετέχοντες και πολλοί από τους εκπροσώπους των φορέων έκαναν ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις για τη βελτίωση του Προγράμματος οι οποίες θα ληφθούν υπόψη κατά το τελικό σχεδιασμό του.  Φυσικά η διαβούλευση δεν περιορίζεται μόνο στη σημερινή συζήτηση αλλά συνεχίζεται ως διαδικασία μέχρι και τις 10/12/21.

Όλες οι πληροφορίες, που αφορούν στο νέο Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα» για την ΠΠ 2021-2027,  είναι αναρτημένες εδώ 


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19

EU in my region | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

ESPA-COVID-19

Diaskepsi gia to Mellon tis Eurwpis | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης