Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
15/7/2021 - Συμμετοχή της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ στην Ευρωπαϊκή επικοινωνιακή πρωτοβουλία «Η Ευρώπη στην περιφέρειά μου»

Ξεκίνησε η συνεργατική επικοινωνιακή πρωτοβουλία «Η Ευρώπη στην περιφέρειά μου» που στόχο έχει την ανάδειξη της δράσης και των επιτευγμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η καμπάνια φέτος έχει μεγαλύτερη διάρκεια και είναι σχεδιασμένη με έμφαση στην απλότητα, τη συνέπεια και την ομοιομορφία από όλα τα κράτη-μέλη και τους δικαιούχους. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλεί όλους τους δικαιούχους συγχρηματοδοτουμένων έργων να χρησιμοποιήσουν μια μεγάλη ποικιλία από εργαλεία προβολής των έργων τους, συγκεκριμένα:

  • Την εργαλειοθήκη με εύχρηστα υποδείγματα και προσαρμόσιμα μοντέλα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο των επικοινωνιακών δραστηριοτήτων τους. Περιλαμβάνει πρότυπα αφισών για εκδηλώσεις και backgrounds για διαδικτυακές εκδηλώσεις, υλικά για ενέργειες προβολής στα κοινωνικά δίκτυα, euinmyregion hashtag και pin. 
  • Την πρόσβαση σε ειδική υπηρεσία υποστήριξης (Help Desk), για τη δημιουργία εξατομικευμένου υλικού όπως: δημιουργία καρτ ποστάλ με όμορφες φωτογραφίες των έργων, τον σχεδιασμό εξατομικευμένων ενημερωτικών γραφημάτων (infographics), τα οποία απεικονίζουν βασικά στοιχεία για το έργο και τη δημιουργία κουίζ στις τοπικές γλώσσες.

Σε επίπεδο περιφερειών και δήμων θα αναπτυχθούν μια σειρά από περιφερειακές εκστρατείες, με ένα συνδυασμό παρουσιάσεων σε εξωτερικό χώρο, οπτικών απεικονίσεων για διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δραστηριοτήτων προώθησης στον δρόμο και συμπράξεων με τοπικά μέσα ενημέρωσης και παράγοντες επιρροής (influencers).

Επωφεληθείτε από τα επικοινωνιακά εργαλεία που σας προσφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις ενέργειες επικοινωνίας που σχεδιάζετε και επιθυμείτε να εντάξετε στην καμπάνια «Η Ευρώπη στην περιφέρεια μου». 

Η ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ σε συνεργασία με τους δικαιούχους της συμμετέχει στην καμπάνια και προβάλλει τα έργα τους στα ψηφιακά μέσα που διαθέτει όπως στην ιστοσελίδα του ΕΠΑνΕΚ www.antagonistikotita.gr και τους λογαριασμούς της στο Facebook, Twitter και Linkedin.  

Περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια θα βρείτε εδώ: https://ec.europa.eu/regional_policy/el/policy/communication/euinmyregion/

 

#EUinmyregion

Λάβετε μέρος στη συζήτηση με το #EUinmyregion στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Λάβετε μέρος στο Quiz και κερδίστε!

 


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19