Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Νέα και Ενδιαφέροντα
14/9/2020 - Κρούσμα COVID 19 σε στέλεχος του Γραφείου Πληροφόρησης Κοινού της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ

Η Ειδική Υπηρεσία  Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ) ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι την Κυριακή 13/09/2020 εντοπίστηκε θετικό κρούσμα του ιού SARS-CoV-2 (COVID 19) σε στέλεχος του Γραφείου Πληροφόρησης Κοινού το οποίο βρίσκεται επί της οδού Δραγατσανίου 8, στην Αθήνα.

Η Υπηρεσία προβαίνει σε άμεσο κλείσιμο του Γραφείου μέχρι να πραγματοποιηθούν, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς, όλες οι απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με τα τρέχοντα πρωτόκολλα ασφαλείας προκειμένου να εξασφαλιστεί η υγεία των εργαζομένων και των επισκεπτών.

Σημειώνουμε ότι η εξυπηρέτηση των τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών ερωτημάτων θα συνεχιστεί κανονικά.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σε σχέση με τη λειτουργία του χώρου του Γραφείου Πληροφόρησης μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών.


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
ESPA-COVID-19

COVID-19

EquiFund

TEPIX

TEPIX

EU in my region | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Εξοικονομώ ΙΙ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Perivallontikes Ypodomes | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης