Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσιότητα - Εκδηλώσεις

Συμμετοχή του ΕΠΑνΕΚ και του EquiFund στην Patras IQ, 27-29 Απριλίου [25/4/2018]


Το ΕΠΑνΕΚ και το EquiFund θα δώσουν το «παρών» στην 5η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας - Patras Innovation Quest (Patras IQ) που θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Απριλίου 2018, ώρες: 10:00 με 21:00, στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας που συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης, το Επιμελητήριο Αχαΐας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής                                                                      Ελλάδας.

Στην εν λόγω έκθεση  που έχει τιμηθεί με το Εθνικό Βραβείο European Enterprise Promotion Awards – EEPA 2017 καθώς και με το Βραβείο Education Business Awards 2016, θα συμμετάσχουν ερευνητικοί, εκπαιδευτικοί και άλλοι αναπτυξιακοί φορείς, καθώς και νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις και τεχνοβλαστοί.

Στο περίπτερο του ΕΠΑνΕΚ οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για την πορεία του προγράμματος, τις ανοιχτές και τις μελλοντικές δράσεις, θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό και θα υπάρχει προβολή οπτικοακουστικού περιεχομένου. Επιπροσθέτως θα παρέχεται ενδελεχής ενημέρωση για το Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών (EquiFund) που αναμένεται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων επιχειρήσεων στην χώρας μας.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου, στις 16:30, αναλυτική παρουσίαση του EquiFund.

Πληροφορίες σχετικά με την έκθεση Patras IQ:
Μονάδα Έρευνας, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πατρών Τηλέφωνο: 2610969057, 210969056, 210997947, http://www.patrasiq.gr/


Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19