Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσιότητα - Εκδηλώσεις

Το ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) συμμετέχει στην Πελοπόννησος Expo από 9 έως 13 Νοεμβρίου [10/11/2016]


Η  έκθεση που διοργανώνουν  τα  Επιμελητήρια και οι νομοί της Πελοποννήσου, πραγματοποιείται από 9 έως 13 Νοεμβρίου στην ΒΙ. ΠΕ. Τρίπολης (Κτίριο ΓΕΑ ΑΕ) και  στόχο έχει την προβολή της εμπορικής και παραγωγικής δράσης της περιφέρειας.

Την έκθεση εγκαινίασε την Τετάρτη 9/11 ο Αναπληρωτής  Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Α. Χαρίτσης

Στο περίπτερο 193 της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ, που προσελκύει πλήθος ενδιαφερόμενων, παρέχεται αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με τα πρόγραμμα και τις δυνατότητες που προσφέρουν.   Έντονο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει η ενημέρωση για τις δράσεις που αναμένεται να δημοσιευθούν σύντομα, καθώς και οι  προοπτικές ενίσχυσης σημαντικών τομέων της επιχειρηματικότητας για την Πελοπόννησο, όπως είναι η αγροδιατροφή και ο τουρισμός.

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, στο Περίπτερο της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ θα γίνεται αναλυτική ενημέρωση,  προβολή οπτικοακουστικού υλικούκαι διανομή ενημερωτικών εντύπων για τις δράσεις του προγράμματος αλλά και για ενέργειες που υλοποιούνται,  για την ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας όπως είναι η δημιουργία του Μητρώου Δομών Ενεργού Στήριξης της Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας: www.startupincubator.gov.gr.  

Πληροφορίες σχετικά με το ΕΠΑνΕΚ:  

Γραφείο Πληροφόρησης 801 11 36300

www.antagonistikotita.gr

FacebookTwitterLinked inyoutube

Email: infoepan@mou.gr


Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19