Υπουργείο Οικονομίας & ΑνάπτυξηςΥπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης
Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ & ΤΣ
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία

GR / EN
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων
Εκδηλώσεις

31/3/2009 - Συμμετοχή του ΕΠΑΝ ΙΙ στον Ελληνικό Τελικό του διαγωνισμού νεανικής επιχειρηματικότητας Global Management Challenge

To Global Management Challenge είναι ο μεγαλύτερος διεθνής διαγωνισμός επιχειρηματικής στρατηγικής για στελέχη επιχειρήσεων και φοιτητές!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έγινε ο Ελληνικός τελικός του Global Management Challenge, με την συμμετοχή της Ειδικής Γραμματείας για την Ανταγωνστικότητα..

Σήμερα ο διαγωνισμός διεξάγεται σε 31 χώρες ετησίως και έχουν ήδη συμμετάσχει περισσότερα από 500.000 άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η αποτελεσματικότητά του στην εκπαίδευση φοιτητών και στελεχών επιχειρήσεων είναι ευρέως αναγνωρισμένη. Η προσομοίωση πραγματικών επιχειρηματικών συνθηκών και το ιδιαίτερα εξελιγμένο λογισμικό προσφέρουν την πιο ρεαλιστική περιπέτεια στον κόσμο της διοίκησης επιχειρήσεων στους συμμετέχοντες.

Ξεκίνησε πριν 30 χρόνια από μια ομάδα ακαδημαϊκών στο Strathclyde University της Σκοτίας. Είχε σαν στόχο την εξάσκηση στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων σε σχεδόν πραγματικές συνθήκες επιχειρηματικού περιβάλλοντος με τη βοήθεια ενός ολοκληρωμένου προγράμματος σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Γρήγορα έγινε εργαλείο γνώσης σε αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια της Ευρώπης, και προσέλκυσης και εκπαίδευσης στελεχών για δυναμικές, σύγχρονες επιχειρήσεις.

Στην Ελλάδα ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2005 με την συμμετοχή 96 ομάδων και 22 επιχειρήσεων.

Στον 3ο Διαγωνισμό Ελλάδας Global Management Challenge 2007 σημειώθηκε ραγδαία αύξησης συμμετοχών με 256 ομάδες να διαγωνίζονται για την 1η θέση στην Ελλάδα και με περισσότερες από 40 επιχειρήσεις να υποστηρίζουν το Διαγωνισμό. Από τότε, οι συμμετοχές αυτξάνονται συνεχώς!

Στον 5ο Διαγωνισμό Ελλάδας Global Management Challenge 2009 οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, φτάνοντας τις 380 ομάδες στελεχών και φοιτητών από όλα τα πανεπιστήμια της Ελλάδας. Πάνω από 1300 φοιτητές έζησαν την μαγεία του διαγωνισμού για την περίοδο 2009-2010!







Δείτε τη σχετική Ομιλία

moreεπιστροφή...



infoepan@mou.gr

801 11 36300

Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Ημερίδα παρουσίασης και διαβούλευσης του πλαισίου στρατηγικής του ΕΠΑνΕΚ -κίνηση
Europe In My Region Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης
Ευρωπαϊκή τράπεζα Επενδύσεων
Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων των Περιφερειών στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών με τη χρηματοδότηση των ΠΕΠ

Συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα Jeremie


Ανάπτυξη
Νέος Επενδυτικός Νόμος

Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων
ΚΠΣ 2000-2006 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ - Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Χάρτης ιστοχώρου

Στατιστικά στοιχεία ιστοχώρου

Όροι χρήσης

Ομάδα έργου

Υπεύθυνος ιστοχώρου

Γραφείο Πληροφόρησης:
Λεωφ. Μεσογείων 56,
11527, Αθήνα
Τηλ: 801 11 36 300
Fax: 210 74 73 666 ώρες 8 πμ-7.00 μμ
Διάυγεια
Συμβατό με τις προδιαγραφές W3C WAI σε επίπεδο ΑΑ

Πιστοποιημένο από τον οργανισμό TUV

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης