Υπουργείο Οικονομίας & ΑνάπτυξηςΥπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης
Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ & ΤΣ
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία

GR / EN
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων
Εκδηλώσεις

9/12/2013 - Απολογισμός ενημερωτικών εκδηλώσεων για τους δυνητικά δικαιούχους του Προγράμματος στις Σέρρες, Βέροια και στο Κιλκίς

Ιδιαίτερα επωφελείς για τους Δυνητικά Δικαιούχους του προγράμματος ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013'' αποδείχθηκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσαν η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ για τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας) η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τα τοπικά Επιμελητήρια στο διάστημα 9-11/12/2013 στις Σέρρες, τη Βέροια και στο Κιλκίς.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από τις Σέρρες τη Δευτέρα 9/12/2013, συνεχίστηκαν την Τρίτη 10/12/2013 στη Βέροια ενώ την Τετάρτη 11/12/2013  η εκδήλωση ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς.

Οι Δυνητικά Δικαιούχοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς από τα αρμόδια στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, τα οποία τους παρείχαν χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές για τις υποχρεώσεις τους, καθώς και τις προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούν προκειμένου να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως τις 28/2/2014, για να ενταχθούν ως κανονικοί Δικαιούχοι στο πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος των εισηγήσεων της κάθε εκδήλωσης, υπήρξε ουσιαστικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων  και των στελεχών της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, τα οποία έδωσαν τις απαραίτητες διευκρινήσεις και απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Στις εκδηλώσεις έδωσε το παρών και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο οποίος στις ομιλίες του αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει απολύτως διασφαλισμένα τα σχετικά κονδύλια και προέτρεψε τους Δυνητικά Δικαιούχους να αξιοποιήσουν στο έπακρο και επ' ωφελεία τους τα σχετικά κονδύλια του προγράμματος, τηρώντας ταυτόχρονα τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτού για την οριστική τους ένταξη.

Από τη μεριά τους όλοι οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων στους χαιρετισμούς τους, τόνισαν την ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μελών τους, επισημαίνοντας και αυτοί με τη σειρά τους στους Δυνητικά Δικαιούχους να πράξουν το καλύτερο δυνατό προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν και εκπρόσωποι Τραπεζικών Ιδρυμάτων οι οποίοι παρουσίασαν τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι Δυνητικά Δικαιούχοι για την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής τους και τα οποία συγχρηματοδοτούνται απο την Ε.Ε. και το ΕΣΠΑ 2007-2013, ενώ στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις Σέρρες και στη Βέροια παρευρέθηκε ο Γ.Δ. της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Σπύρος Σκοτίδας.







moreεπιστροφή...



infoepan@mou.gr

801 11 36300

Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Ημερίδα παρουσίασης και διαβούλευσης του πλαισίου στρατηγικής του ΕΠΑνΕΚ -κίνηση
Europe In My Region Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης
Ευρωπαϊκή τράπεζα Επενδύσεων
Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων των Περιφερειών στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών με τη χρηματοδότηση των ΠΕΠ

Συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα Jeremie


Ανάπτυξη
Νέος Επενδυτικός Νόμος

Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων
ΚΠΣ 2000-2006 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ - Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Χάρτης ιστοχώρου

Στατιστικά στοιχεία ιστοχώρου

Όροι χρήσης

Ομάδα έργου

Υπεύθυνος ιστοχώρου

Γραφείο Πληροφόρησης:
Λεωφ. Μεσογείων 56,
11527, Αθήνα
Τηλ: 801 11 36 300
Fax: 210 74 73 666 ώρες 8 πμ-7.00 μμ
Διάυγεια
Συμβατό με τις προδιαγραφές W3C WAI σε επίπεδο ΑΑ

Πιστοποιημένο από τον οργανισμό TUV

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης